HOTEL KILIÁN - Loučovice

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Kilián **** je díky své poloze ideálním výchozím bodem pro turistiku a cykloturistiku. Protékající Vltava je nejoblíbenější řekou vodáků. Velmi atraktivní vodní cesta sevřeným údolím s možností návštěv kulturních památek nadchne opravdu každého návštěvníka. ​Hotel Kilian nabízí vřelé přivítání a příjemnou atmosféru během vašeho pobytu v kterémkoli ročním období. Hotel Kilian má všechny pokoje vybavené satelitní TV s plochou obrazovkou a minibarem. Ve Kilian Hotel stojí u Vltavy, 3 minuty autem od jezera Lipno a obklopuje přírodní park Vyšebrodsko, který sousedí s chráněnou krajinnou oblastí Šumava.

​Hotel Kilián **** je díky své poloze ideálním výchozím bodem pro turistiku a cykloturistiku. Protékající Vltava je nejoblíbenější řekou vodáků. Velmi atraktivní vodní cesta sevřeným údolím s možností návštěv kulturních památek nadchne opravdu každého návštěvníka. ​Hotel Kilian nabízí vřelé přivítání a příjemnou atmosféru během vašeho pobytu v kterémkoli ročním období. Kilian Hotel stojí u Vltavy, 3 minuty autem od jezera Lipno a obklopuje přírodní park Vyšebrodsko, který sousedí s chráněnou krajinnou oblastí Šumava.
Okolí Přírodního parku Vyšebrodsko, Lipna a NP Šumava přímo vybízí k cykloturistice. Nabídka cyklotras je opravdu široká, na své si přijdou rekreační cyklisté ale samozřejmě i cyklo nadšenci či profesionálové. O svá kola se u nás bát nemusíte. Zdarma Vám nabídneme jejich zabezpečenou úschovnu přímo u hotelu.   Při trávení zimní dovolené v horském hotelu Kilián **** je samozřejmostí Vám zdarma nabídnout úschovnu lyží, snowboardů, bruslí i sáněk.
Dostatečnou kapacitu pro všechny vozy zajišťuje 35 parkovacích míst před hotelem Kilián**** určených pouze pro hotelové hosty. Bezpečný příjezd i odjezd zabezpečuje u našeho hotelu upravená rychlost na 30 km/hod. V celém hotelu Kilián **** je možnost využít zdarma vysokorychlostní WiFi připojení k internetu. Hesla k zabezpečené síti dostanete na recepci hotelu.

HOTEL KILIÁN ubytování v hotelu

​Ubytujeme vás ve 2 luxusních apartmánech, 3 apartmánech a 7 pokojích.   Hotel Kilian má všechny pokoje vybavené satelitní TV s plochou obrazovkou a minibarem.

Recepce

V recepci horského hotelu Kilián **** s rodinnou atmosférou můžete využít po celou dobu Vašeho pobytu následující služby – bezbariérový přístup, turistické informace o Přírodním parku Vyšebrodsko, Lipenské přehradě a Národním parku Šumava, tipy na výlety i do Rakouska, k tomu zdarma prospekty, prodej map, kopírování, buzení telefonem, úschova zavazadel, pomoc s jízdními řády a v případě potřeby lékárnička. Je zde k dispozici i bezpečnostní schránka pro uchování Vašich cenností.

Gastronomie

​Unikátní restaurace ve stylu muziky nabízí kapacitu 60 osob. V této restauraci se podává česká i evropská kuchyně, ale šéfkuchař Vám připraví i různé speciality.   V letních měsících je otevřen unikátní venkovní Music saloon, kde  jsou pořádány večery s live music a grilováním.   Hosté  hotelu Kilián**** i projíždějící se mohou příjemně najíst v unikátní restauraci  ve stylu Muziky s kapacitou 60 hostů.   Šéfkuchař hotelu Kilián**** Vám nabízí bohatý výběr českých a evropských jídel připravovaných v hotelové kuchyni z kvalitních čerstvých produktů. Nakupujeme převážně od místních šumavských a jihočeských výrobců hovězích, vepřových, kuřecích, rybích mas. Pro děti a hosty se speciální dietou připravíme dětská a dietní jídla dle přání. Nabízíme pobyty se snídaní, polopenzí, či plnou penzí.

Okolí hotelu a Loučovice

Na vášnivé bikery v Lipně čeká 3 km dlouhá zábavná a zároveň adrenalinová jízda lesním terénem. Pro děti i dospělé má Active park Lipno připraven mnoho atrakcí - například lanový park, b obovou dráhu, hopsárium, minigolf, motokáry, vodní ráj, půjčovnu šlapadel a v neposlední řadě naučnou Stezku korunami stromů. Lipno nabízí vynikající podmínky pro koupání, jachting, windsurfing, kiteboarding, aquaskipping, katamarány a další vodní sporty.   V zimě se z našeho hotelu dostanete po upravovaných silnicích do předních českých i rakouských Skiareálů – Kramolín, Hochficht a Sternstein. Ráj pro milovníky běžkování nabízí rakouský areál Schöneben, který Vás ohromí svými 70 km upravovaných tratí. Zamrzlé Lipenské jezero přitahuje návštěvníky na nejdelší přírodní bruslařskou dráhu na světě. Při 11 km jízdě se Vám otevře zcela unikátní a nezapomenutelný pohled na okolní scenérii. Pro odvážné je v nabídce kurz snowkitingu na snowboardu nebo lyžích (kiteskiing).    

Rezervovat ubytování v HOTEL KILIÁN - Loučovice

Nejbližší ubytování v Loučovicích a okolí

Ubytování Loučovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah