APARTMÁNY ALBRECHTICE - Albrechtice nad Orlicí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

​Apartmány Albrechtice se nachází v Albrechticích nad Orlicí v Královéhradeckém kraji. Nové apartmány nabízí svým hostům komfortní ubytování, odkud mohou podnikat výlety po východních Čechách. Místo je ideální pro dovolenou, pro pěší turistiku či cykloturistiku. V letních měsících je místo vhodné pro houbaření v okolních lesích. Do Hradce Králové je to pouhých 20 km a do Pardubic 26 km. Hosté tak mohou navštívit tyto krásná města plné památek a historických budov.
Apartmánový dům pak leží v klidné části obce Albrechtice nad Orlicí s uzavřeným dvorkem k posezení. Apartmány jsou nově zrekonstruované a kompletně vybavené. Kuchyňské linky mají pestrou výbavu nádobí, včetně mikrovlnné trouby, toustovače a kávovaru. K dispozici je čaj, káva, kakao, olej, ocet, sůl, koření. V koupelně základní hygiena, žehlička, fén. Každý apartmán má pračku, lednici, TV s netflixem. Ručníky a povlečené postele. V celém objektu WIFI zdarma. Dětskou postýlku a židličku na vyžádání poskytujeme zdarma. v objektu můžete využít kosmetické služby.

APARTMÁNY ALBRECHTICE ubytování v apartmánu

Apartmán růžový je určen max. pro tři osoby a nachází se v 1. patře s okny do klidné zahrady. Vstupní předsíň s pračkou, koupelna s prostorným sprchovým koutem, toaletou a umyvadlem, obývací pokoj s kuchyňským koutem, sedačkou, rozkládací křeslo na spaní, jídelním stolem, TV. Ložnice je vybavena Boxspring postelí a šatními skříněmi.
Apartmán modrý je určen maximálně pro čtyři osoby a nachází se v prvním patře domu. Vybaven je rozkládacím gaučem/ spaní pro dvě osoby/, jídelním stolem, židlemi, kuchyňskou linkou, TV, ložnicí s manželskou postelí, malou šatnou, koupelnou se sprchovým koutem a WC.

Gastronomie

Potraviny 550m, restaurace U Krbů (rozvoz jídla zdarma) 550m, Kebab Týniště nad Orlicí 1,5 km, Vietnamské bistro Týniště nad Orlicí (rozvoz jídla zdarma), Penny Market 1,4 km, Billa 1,5 km, Pizzeria (rozvoz pizzy zdarma) 1,5 km.

Okolí apartmánu a Albrechtice nad Orlicí

Výlety, atrakce, zábava
Zámky: Častolovice, Opočno, Rychnov nad Kněžnou, Doudleby, Potštejn, Kostelec nad Orlicí, Kuks, Nové Město nad Metují, Litomyšl,
Výlety: Pevnost Josefov, hrad Potštejn, ZOO Dvůr Králové, Babiččino údolí, Dobruška - F. L. Věk, Holice - muzeum cestovatele Holuba, Betlém Třebechovice pod Orebem, hrad Kunětická hora, Chrudim - muzeum loutkářství, unikátní kostel Neratov.
Koupaliště: Týniště nad Orlicí, Třebechovice pod Orebem
Saunový ráj Holice, Hradec Králové
Okolí: cyklostezky, lesy, houbaření, turistika, kanoistika, běžky.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY ALBRECHTICE - Albrechtice nad Orlicí

Nejbližší ubytování Albrechtice nad Orlicí a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah