MOTEL ROUBENKA - Týniště nad Orlicí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o motelu

Popis ubytování

Stylový roubenný motel s domácí kuchyní

Motel Roubenka se nachází na okraji města Týniště nad Orlicí v blízkosti soutoku Tiché a Divoké Orlice a podhůří Orlických hor. Rádi Vás uvítáme v příjemném prostředí Roubenky postavené ze sevoroamerické douglasky, kde se mohou ubytovat a občerstvit cyklisté, vodáci, lyžaři, rodinky jedoucí na výlet nebo podnikatelé chvátající za obchodem. Ubytování nabízíme ve 2. a 3 NPs bezbariérovým přístupem a výtahem. Celková kapacita hotelu je 46lůžek V přízemí je možnost navštívit restauraci s výbornou kuchyní s kapacitou 150 míst, kde se mohou konat různé společenské i podnikové akce. V letní období zahradní restaurace s kapacitou 75 míst a dětským hřištěm.

MOTEL ROUBENKA ubytování v motelu

Kapacita hotelu - 1× pokoj pro imobilní, 2× apartmán s oddělenou ložnicí, kuchyňským koutem a koupelnou (1× vana), 2× třílůžkový okoj Comfort s kuchyňským koutem, 8× dvoulůžkový pokoj s oddělenými lůžky a 6× dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením s vanou nebo sprchovým koutem a vysoušečem vlasů, TV, trezorem a bezdrátovým WiFi.

Recepce

8:00 - 22:00

Gastronomie

Domácí kuchyně výhradně z čerstvých surovin. Po celý týden denní nabídka a dezerty vlastní výroby. Vaříme pro Vás od 9 - 21 hodin.

Okolí motelu a Týniště nad Orlicí

Krásné okolí pro pěší nebo cyklo výlety. V místě vodní centrum s půjčovnou lodí pro sjíždění Tiché i Divoké Orlice. Lyžařská střediska Orlických Hor a Krkonoš vzdálená 35-60km. Pro milovníky historie v sousedství mnoho zámků - Opočno, Častolovice, Kostelec nad Orlicí, Doudleby či zřícenina hradu Potštejn.

Rezervovat ubytování v MOTEL ROUBENKA - Týniště nad Orlicí

Nejbližší ubytování Týniště nad Orlicí a okolí

Ubytování Týniště nad Orlicí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah