APARTMÁN VE SKANZENU - Třebechovice pod Orebem

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán ve Skanzenu nabízí ubytování uvnitř areálu Podorlického skanzenu v samostatné části dřevěného – roubeného pavlačového statku. Apartmán je vybaven netradičně řešenou a stylovou kuchyní, obývací částí s východem na pavlač, obytnou galerií, dětským koutkem a sociálním zařízením. Hosté mají též k dispozici infrasaunu, která se dá po dohodě využívat zdarma.

Zahrada kolem domu je hostů též k dispozici, mohou si zde v klidu posedět s třeba strávit klidný večer s panoramatem nádherné oblohy.

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

APARTMÁN VE SKANZENU ubytování v apartmánu

Nad obývací místností je obytná galerie s ložnicí a (dětským) pokojem. Ložnice je vybavena manželskou postelí. V pokoji je samostatné lůžko a patrová palanda. Lůžkoviny včetně povlečení jsou součástí výbavy. Obytná galerie je propojená s obývacím pokojem otevřeným průhledem. Na galerii je možné posezení a lze využít malou knihovnu či dětský (pracovní) koutek s hračkami a houpacím koněm. Koupelna je vybavena bidetem, sprchovým boxem a infrasaunou (použití zdarma – pouze po domluvě termínu). Toaletní potřeby jsou součástí výbavy (ručníky, tekuté mýdlo, toaletní papír apod.).

Gastronomie

Netradičně řešená (stylová) kuchyň se sporákem (s troubou), běžným kuchyňským vybavením, lednicí s mrazákem, mikrovlnnou troubou, topinkovačem, varnou konvicí, kávovarem apod.

Okolí apartmánu a Třebechovice pod Orebem

Celá oblast okolo skanzenu je ideální na procházky, cyklovyjížďky lesy i volnou krajinou (prakticky po rovině), lze si sjet řeku Orlici (půjčovna lodí je nedaleko v Týništi nad Orlicí), navštívit lze koupaliště v Třebechovicích pod Orebem, muzeum betlémů tamtéž a další možnosti dle Vašich zájmů doporučíme...

Rezervovat ubytování v APARTMÁN VE SKANZENU - Třebechovice pod Orebem

Nejbližší ubytování v Třebechovicích pod Orebem a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah