EKOFARMA BÍLÝ MRAK - Borohrádek

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Ekofarma Bílý mrak se nachází v Borohrádku. Nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu, terasu.

Jsme malá rodinná ekofarma v Královehradeckém kraji se sdílem v osadě Šachov, která správně spadá pod 2,5 km vzdálené městečko Borohrádek. Osud nás zavál do krajiny dvou Orlic v roce 2005, a od té doby se manžel s duší krajináře pustil do úpravy okolí starého léta neudržovaného statku a i do zvelebování budovy samotné. Pod statkem přibyly dvě tůně a od zmiňovaného roku 2005 jsme postupně vysázeli ovocné sady na několika místech v Šachově a v sousední vesnici Zdelově. Navíc máme v pronájmu několik hektarů starých vysokokmenných sadů, odkud zatím hlavně bereme ovoce pro naše BIO jablečné mošty.

Na rekonstrukci hlavní budovy statku se nám podařilo sehnat část peněz z Evropských fondů, takže po starostech se stavbou a adminstrací projektu, jsme v listopadu 2013 zahájili provoz ubytování. Nabízíme ubytování celkem v 8 pokojích s celkovou kapacitou 25 lůžek. V 1. patře je prostorná společenská místnost, která je hojně využívaná na cvičení jógy nebo na semináře. Venkovní prostor s terasou, z které je krásný výhled do okolí, už několikrát posloužil jako zázemí pro rodinnou oslavu nebo svatbu. V objektu jsou 2 kuchyňky pro samostatné vaření a v podkroví prostor, který slouží jako herna pro děti.

EKOFARMA BÍLÝ MRAK ubytování v hotelu

V PŘÍZEMÍ jsou kromě vybavené kuchyňky (trouba, vařiče, lednička, rychlovarné konvice), dále dva dvoulůžkové pokoje se samostatnou malou koupelničkou s WC a tzv. Italský apartmán – 2 pokojový, rovněž se sociálním zázemím, celkem tedy v přzemí 9 míst. Do přzemí je bezbariérový vstup a je zde i vchod na terasu s výhledem na přilehlé pozemky.

Ve 2. nadzemním patře je velká společenská místnost (vybavená audiotechnikou, se širokou škálou možností na využití – stoly a židle na semináře, kurzy či oslavy, futony na cvičení), dále 2 umývárny se sprchou a WC, 2 samostatné pokoje (oranžový a modrý), vybavená kuchyňka (lednička, trouba, plotýnky na vaření, 2 rychlovarné konvice, myčka nádobí) a Horní apartmán (9 míst), který má samostatný vstup, skládá se ze dvou pokojů (žlutý a zelený pokoj) a koupelny s WC a lehce se z něho dostane i do kuchyňky nebo do umýváren či společenské místnosti. Pokoje Horního apartmánu lze pronajmout jednotlivě. Celkem na tomto patře 16 míst.

V 3. nadzemním podlaží je prostorná herna.

Rezervovat ubytování v EKOFARMA BÍLÝ MRAK - Borohrádek

Nejbližší ubytování v Borohrádku a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah