APARTMÁNY NEZDICE NA ŠUMAVĚ

Více o apartmánu

Popis ubytování

​Apartmány Nezdice na Šumavě nabízí ubytování ve třech apartmánech. Chcete zažít Šumavu, užít si rodinu, nebo partu přátel, dopřát si opravdový relax, nebo jen tak být uprostřed krásné přírody, nabít se energií, odpočinout si od každodennosti? Právě u nás se tato přání skvěle a tak nějak sama plní. Dopřejte si, co si zasloužíte, a přijeďte k nám! Naše apartmány na Šumavě mají velmi přívětivou atmosféru, nabízí prostor pro setkávání s ostatními, přitom ale respektují soukromí ubytovaných.
Uvítáme Vás v tradiční sympatické vísce Nezdice na Šumavě. Obec leží v údolí pod hradem Kašperk, má vlastní sjezdovku, dětské hřiště pro náročné a přírodní koupaliště. Umístění ve středu Šumavy dává našemu zázemí velkou výhodu, neboť všechny oblíbené cíle Šumavy máte rázem v okruhu do 25 km. A pokud krom nezasažené přírody preferujete i snadno dostupnou “civilizaci” (aquaparky, kulturu, kino, nákupní zóny, zdravotnická zařízení), jsme právě pro Vás správnou volbou.
Máme pro Vás připraveny nové, komfortně zařízené, čistotou vonící apartmány a krásnou, rozlehlou zahradu, která nabízí dostatečně velké zázemí pro posezení s přáteli či rodinou, grilování, spoustu venkovních aktivit, vyžití dětem a odpočinek rodičům.

APARTMÁNY NEZDICE NA ŠUMAVĚ ubytování v apartmánu

​Apartmán 1 je o dispozici 2 + KK, orientovaný na SV, s okny do ulice a zahrady. Poskytne útočiště až 4 osobám. Rozloha apartmánu je 50 m2. Apartmán 2 o dispozici 2 + KK, orientovaný na JZ, s okny do ulice. Poskytne útočiště až 4 osobám. Rozloha apartmánu je 56 m2. Apartmán 3 o dispozici 3 + KK, s okny do zahrady i ulice. Poskytne útočiště až 6 osobám. Rozloha apartmánu je 110 m2, což ho činí jedním z největších apartmánů na Šumavě

Gastronomie

​Každý apartmán disponuje vlastní kuchyňkou a mají následující vybavení: Myčka nádobí, Mikrovlnná trouba, Varná deska, Chladnička s mrazákem, Varná konvice, Kompletní sada nádobí k vaření, Kompletní jídelní servis, Sklo + porcelán, Jídelní stůl, 4 židle.

Okolí apartmánu a Nezdice na Šumavě

​Co se výletů týče, nabízí se spousta atraktivních, turisticky vyhledávaných cílů. Nezdice navíc mají ideálně strategickou polohu. Všech turisticky oblíbených výletních míst Šumavy dosáhnete do 30 min. jízdy autem. Jmenujme ty nejznámější: legendární hrad Kašperk, nejvýše položený královský hrad v Čechách, nebo Rabí, nejrozsáhlejší hradní zřícenina v Čechách, Stezka lesních her Kašperské Hory a mnohé další.
Zůstaneme-li mimo civilizaci, další české “nej” mají jednoznačně šumavské lesy, jsou totiž nejvíce okouzlující! Určitě si dopřejte procházku. Zanechá ve Vás hluboký dojem, ucítíte klid a pohodu, pokocháte se krásnými výhledy a ještě dlouho budete z tak osvěžujícího zážitku čerpat, prostoupí a pohltí Vás okolní harmonie. Karel Klostermann, spisovatel 19. století, který zasvětil veškeré své dílo opěvování Šumavy, to jednoznačně vystihl: „Je to přenádherné místečko! Rozumějte mi dobře. Je tady nádherně, neporovnatelně krásně, lidé přece jen nestačili oloupit přírodu o její věčné půvaby. Ale ta rázovitá Šumava, její vznešený, posvátný klid, poezie šumících smrkových hvozdů…“
Pro sportovní nadšence se po celý rok najde mnoho příležitostí. Sportovní aktivity na Šumavě jsou velmi různorodé, tady nuda nehrozí. Komu by se třeba zastesklo po městském duchu, může si zajet do 5 km vzdálených Kašperských Hor, navštívit mnohá muzea, galerii, nebo se schovat před deštěm v útulných restauracích, cukrárně, či kavárnách.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY NEZDICE NA ŠUMAVĚ

Nejbližší ubytování v Nezdicích na Šumavě a okolí

Ubytování Nezdice na Šumavě

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah