JURTA KOJOVEC - Dlouhá Třebová

Více

Popis ubytování

​Jurta Kojovec nabízí romantický pobyt v luxusní jurtě o průměru 6m vkusně zařízená a plně vybavená se nachází v krásném, klidném údolí Kojovec v Dlouhé Třebové v Orlickém podhůří. Jurta je izolovaná ovčí vlnou a tak je obytná i v zimním období. Nabízíme příjemnou atmosféru v mongolské jurtě. Naše velká zahrada (3 hektary) sousedí hned s jurtou.
Na louce se pasou ovečky a kozy, každé jaro máme jehňátka a kůzlátka. Možnost chodit po louce k ovečkám. U jurty je krásná okrasná a bylinková zahrádka. Někdy bývá na prodej jehněčí maso a klobásy. Velká nabídka vína. Uzamykatelný prostor na kola. Vlastní parkování u jurty.

JURTA KOJOVEC ubytování

​Jurta Kojovec poskytuje ubytování pro 4 osoby. Po domluvě možnost ubytovat více osob (například: rodina – 2 dospělí a 3 děti) v tomto případě je nutné přivést jednu karimatku a spacák. Jedna dvoulůžková postel + jedna dvoulůžková matračka. Peřina 4× , Polštář 4× . Prostěradla a povlečení v ceně.
Sociální zařízení – Koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem, ručníky a fen. Venkovní suché WC v udržovaném v čistém stavu. Vytápění: Kamny.

Gastronomie

​Stravování – Vlastní kuchyňka, nebo dosažitelné restaurace. Vybavení chaty – V jurtě vybavená kuchyňka, lednička, rychlovarná konvice, el. dvouplotýnkový vařič a sendvičovač. Venku ohniště, možnost vařit na ohni v kotlíku, gril. Sezení také venku v altánku až pro 8 lidí. V altánku venkovní kuchyň i s el. sporákem a troubou.

Okolí chalupy a Dlouhá Třebová

​Turistické trasy začínají přímo u jurty – žlutá na Skuhrov. Po žluté a dále po zelené na rozhlednu Andrlův chlum. Cyklostezky: začínají 500m od jurty. Trasy Ústí nad Orlicí – Brandýs nad Orlicí – Choceň. Skuhrov – Lanškroun. Přívrat – Litomyšl. Ústí nad Orlicí – Letohrad. Česká Třebová – Semanín. A mnoho dalších.

Rezervovat ubytování v JURTA KOJOVEC - Dlouhá Třebová

Nejbližší ubytování Dlouhá Třebová a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah