SELSKÁ JIZBA ČESKÁ TŘEBOVÁ

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o privatu

Popis ubytování

Selská jizba v České Třebové nabízí pohodlné ubytování v soukromí.

Selská jizba má pro své hosty připravené ubytování v soukromí a poklidném prostředí rodinného domu se zahradou s možností až 9 lůžek.

V místě ubytování sídlí Kosmetické studio Táňa, kde je možné využít možnosti celotělových masáží a kosmetiky, či odpočívat u zahradního grilu, nebo za chladných dnůjen tak u krbu.

Z místa ubytování je cca 10 min do centra, na sjezdovku, nádraží, do krytého vbazénu i na lední stadion.

Parkování zdarma před objektem, nebo v průjezdu domu za bránou.

SELSKÁ JIZBA ČESKÁ TŘEBOVÁ ubytování na privatu

Vybavená obývací kuchyň, lednice, varná deska, myčka na nádobí, koupelna, TV, internet, dvě oddělené ložnice v podkroví - možnost až sedum lůžek

Selská jizba lednice, koupelna, TV, internet, mikrovlnka, krbový sporák, v kuchyni elektrický sporák s keramickou deskou, myčka na nádobí v přízemí - dvě oddělená lůžka s možností přistýlky

Recepce

Recepce je otevře od 14:00 do 18:00 hodin.

Okolí privatu a Česká Třebová

Ubytování v klidné zahradní čtvrti na pokraji města, však s velmi dobrou dostupností k několika nákupním střediskům, lyžařských aktivit (běžky ihned, sjezdovka 10 min. pěšky) okolní výlety pěšky například Pravěká osada Křivolík, bývalé lázně Hory (dnes výletní restaurace), krytý bazén cca 10 min pěšky, lanový park 10 min. pěšky, Třebovské stěny (naučná stezka vedoucí údolím Skuhrovského potoka kolem restaurace Srnov táhnoucí se až k osadě Skuhrov a dále směr Myšina.

Rezervovat ubytování v SELSKÁ JIZBA ČESKÁ TŘEBOVÁ

Nejbližší ubytování v České Třebové a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah