HÁJENKA KOZLOV - Strakov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Hájenka Kozlov se nachází v nově zrekonstruované hájovně městských lesů ležící na samotě v lokalitě Kozlovský kopec. Ubytování ve čtyřlůžkovém apartmánu s možností tří přistýlek. Vzhledem ke svému umístění uprostřed nádherné přírody je objekt naprosto ideální pro milovníky přírody a vyznavače outdoorových aktivit.

V bezprostředním okolí hájovny jsou upravovány běžkařské tratě. V 5 km vzdálené České Třebové je lyžařský areál, krytý plavecký bazén a lanové centrum. 10 km vzdálená Litomyšl nabízí celý koktejl sportovních a kulturních aktivit. V areálu je dětské hřiště, bazének a venkovní posezení.

HÁJENKA KOZLOV ubytování v apartmánu

V přízemí apartmánu je společenské místnost s krbovými kamny, plně vybavenou kuchyňkou a sociálním zařízením. V prvním patře jsou dvě ložnice (1. průchozí 3+1, druhá 1+2).

Recepce

Objekt nemá samostatnou recepci. Pro upřesnění času dojezdu je nutné se spojit s panem Kutou na tel. .

Gastronomie

Součástí apartmánu je plně vybavená kuchyňka.

Možnost stravování v okolí – Chata Maxe Švabinského (1,5 km), Česká Třebová (7 km), v obci Semanín (3 km) je obchod a hospoda bez kuchyně.

Okolí apartmánu a Strakov

Hájenka se nachátzí na samotě v lokalitě Kozlovský kopec v nadmořské výšce 600 m. Kolem objektu vedou turistické cesty, cyklotrasy a v zimním období strojově upraviované běžecké tratě. Navazující lesní komplexyplné hub jsou ideální pro milovníky přírody a vyznavače outdoorových aktivit.

Rezervovat ubytování v HÁJENKA KOZLOV - Strakov

Nejbližší ubytování ve Strakově a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah