TURISTICKÁ UBYTOVNA VODÁCKÉ TÁBOŘIŠTĚ CAKLE - Ústí nad Orlicí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o ubytovně

Popis ubytování

Ubytovna se nachází v areálu Vodáckého tábořiště Cakle u města Ústí nad Orlicí. Areál leží v bezprostřední blízkosti cyklostezky vedoucí krásnou krajinou podél Tiché Orlice z Ústí nad Orlicí do Letohradu.

Vodácké tábořiště Cakle u města Ústí nad Orlicí Vám nabízí skvělé zážitky v malebném prostředí řek, údolí, kopců, lesů, hradů a dalších přírodních a kulturních zajímavostí.

Nabízíme turistický, přírodní a sportovní styl!

Areál se nachází na klidném místě vhodném pro rodiny s dětmi v bezprostřední blízkosti cyklostezky vedoucí krásnou krajinou podél Tiché Orlice z Ústí n. Orlicí do Letohradu. Cyklostezka je díky svému profilu a povrchu vhodná také pro in-line bruslení. Nabízí ubytování v turistické ubytovně (celoročně) nebo ve vlastním stanu a karavanu. V areálu je volejbalové hřiště, ohniště, bufet a sociální zařízení. Součástí areálu je také půjčovna lodí, vodáckého vybavení, turistických a horolezeckých potřeb. Hosté dále můžou v areálu využít horolezeckou stěnu, dětské Tarzanovo hřiště, střelbu z luků, lasování, práskání bičem, slackline, chůze na chůdách a to včetně instruktorských služeb nebo si půjčit kola.

Oblíbeným programem je vodácký víkend na Tiché Orlici - sjíždění atraktivních úseků Tiché Orlice s přírodními meandry s doplňkovým variabilním programem (in-line, cykloturistikou, horolezectvím). Přeprava lodí a instruktorské služby k dispozici po předchozí domluvě.

TURISTICKÁ UBYTOVNA VODÁCKÉ TÁBOŘIŠTĚ CAKLE ubytování na ubytovně

1 čtyřlůžkový pokoj, 2 třílůžkové pokoje, 1 dvoulůžkový pokoj, 1 jednolůžkový pokoj - celková kapacita 13 osob.

Součástí turistické ubytovny jsou samostatné toalety a sprchy pro ženy a muže. K dispozici je vybavená kuchyňka: mikrovlnná trouba, lednice, rychlovarná konvice, plynový sporák s troubou, nádobí, TV. Turistická ubytovna je vytápěna zemním plynem - celoroční provoz.

Recepce

Celoročně. non-stop

Gastronomie

Bufet v areálu.

Rezervovat ubytování v TURISTICKÁ UBYTOVNA VODÁCKÉ TÁBOŘIŠTĚ CAKLE - Ústí nad Orlicí

Nejbližší ubytování v Ústí nad Orlicí a okolí

Ubytování Ústí nad Orlicí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah