PENZION MARIANA - Rudná pod Pradědem

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

​​Penzion Mariana se nachází v Jeseníkách na kraji obce Rudná pod Pradědem. Krásné místo pro dovolenou s rodinnou či přáteli. Ubytovat se můžete jak na pokojích tak ve vybavených chatkách. Možnost ubytování i s domácím mazlíčkem (preferujeme ubytování se zvířetem v chatkách). Rozsáhlý areál, vzdálený 0,5 km od hlavní silnice, nabízí fotbalové hřiště, houpačky, prolézačky, pískoviště, ohniště, gril, krytý bazén s nočním osvětlením a protiproudem (6, 5×13 ,5 m). Ve vzdálenosti necelých 2 km se nachází lyžařský areál Karlov, provozující přibližně 15 vleků pro sjezdové lyžování (autobusová zastávka se nachází přímo u Penzionu MARIANA a cesta autobusem do lyžařského areálu trvá necelých 10 minut, možnost využití Skibusu zdarma.

PENZION MARIANA ubytování v pensionu

Pokoje - pohodlné ubytování v 6 dvoulůžkových pokojích umístěných v hlavní budově, samostatné sociální zázemí /sprchový kout/, možnost až 2 přistýlek, vč. dětské postýlky, nekuřácké pokoje, ranní kávu/čaj si můžete vychutnat hned po probuzení, pokoje disponují příslušenstvím pro jejich přípravu, minibar, domácí mazlíčci jsou u nás vítání, avšak preferujeme jejich ubytování v chatkách.
Chatky - 7 samostatných chatek pro 4 - 6 osob, v létě lze využít klimatizaci, v zimě jsou chatky vytápěny, v přízemí nalezete obývací pokoj s televizí, sociální zařízení a plně vybavenou kuchyňku, ložnice je v patře, k dispozici venkovní posezení přímo u chatky, gril, po dohodě je možné ubytování domácích zvířat.

Rezervovat ubytování v PENZION MARIANA - Rudná pod Pradědem

Nejbližší ubytování v Rudné pod Pradědem a okolí

Ubytování Rudná pod Pradědem

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah