PENZION PEPA - Malá Morávka

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Pepa se nachází v malebné obci Malá Morávka v centru Jeseníků. Ubytovat se zde můžete ve třílůžkových až pětilůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. K dispozici vám je zahrada s dětských hřištěm a posezením.

Penzion Pepa se nachází v malebné obci Malá Morávka v centru Jeseníků. Ubytovat se zde můžete ve třílůžkových až pětilůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. K dispozici vám je zahrada s dětských hřištěm a krytým posezením. Využít můžete také venkovní bazén, stolní tenis, vnitřní fitness, ruské kuželky, petanque, travnaté volejbalové hřiště. . Večery můžete strávit u grilovací ohniště s pergolou. Okolní krajina je ideální pro letní výlety i zimní lyžování.

PENZION PEPA ubytování v pensionu

K dispozici jsou třílůžkové, čtyřlůžkové a pětilůžkové pokoje. Všechny pokoje mají nově zrekonstruované sociální zařízení.

Gastronomie

Stravu si můžete připravit v jedné z kompletně vybavených společných kuchyněk. Případně se můžete najíst v blízkém stravovacím zařízení.

Okolí pensionu a Malá Morávka

V létě můžete podnikat pěší i cyklistické výlety po okolní krajině. Značené stezky vás dovedou k těm nejznámějším cílům, jakými jsou Praděd, Červenohorské sedlo nebo unikátní vodní přečerpávací elektrárna Dlouhé Stráně.

Relaxaci najdete v nedalekých Velkých Losinách, kde se nachází jediný termální areál svého druhu na území České republiky.

Lázeňské město Karlova Studánka vám nabízí možnost odpočinku v bazénech, saunách či při masáži.

Zimní období je zde rájem pro všechny lyžaře. Pro sjezdaře jsou připraveny sjezdovky různých délek a obtížností. Méně zkušení lyžaři mohou využít jedné z okolních lyžařských škol. Pro milovníky bílé stopy jsou upravovány desítky kilometrů běžkařských tras.

Okolní lesy jsou bohaté na lesní plody.

Rezervovat ubytování v PENZION PEPA - Malá Morávka

Nejbližší ubytování v Malé Morávce a okolí

Ubytování Malá Morávka

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah