PENZION MARIANA - Rudná pod Pradědem

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Mariana se nachází v pohoří Jeseníky, v horách s nejčistším ovzduším v České republice, 13 km od nejvyšší hory Praděd, v klidném místě na kraji obce Rudná pod Pradědem.

Penzion Mariana je ideálním místem pro odpočinek s možností bohatého sportovního vyžití po celý rok. Rozsáhlý oplocený areál nabízí fotbalové hřiště, krytý bazén s nočním osvětlením a s protiproudem (6, 5×13 ,5 m), houpačky, prolézačky, pískoviště, ohniště, Ve vzdálenosti necelých 3 km se nachází lyžařský areál Karlov, provozující přibližně 15 vleků pro sjezdové lyžování. Od penzionu se můžete dostat na SKI Karlov autobusem (zastávka 150m od penzionu), nebo skibusem.

Penzion MARIANA nabízí ubytování v šesti pokojích s vlastním sociálním zařízením, dále je možnost ubytovat se v sedmi samostatných chatkách vybavených sociálním zařízením, kuchyňkou, klimatizací a TV. Chatky jsou 4 lůžkové. V hlavní budově se nachází restaurace s terasou, sauna pro 10 osob, Whirlpool pro 6 osob, stolní tenis, stolní fotbal, šipky, air hockey, dětský koutek a posilovna. WIFI je dostupné v celém areálu

PENZION MARIANA ubytování v pensionu

V hlavní budově se nachází 6 dvoulůžkových pokojů, s možností dvou přistýlek. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením. V areálu penzionu se nachází 7 jednopatrových chatek, každá se 4 pevnými lůžky a jednou přistýlkou. Chatky mají v přízemí obývací pokoj s televizí, dále pak kuchyňku s ledničkou a vařičem, a vlastní sociálním zařízení. V 1. patře se nachází ložnice pro 4 osoby. Na zimu jsou chatky samostatně vytápěny. V letním období můžete použít klimatizaci.

Rezervovat ubytování v PENZION MARIANA - Rudná pod Pradědem

Nejbližší ubytování v Rudné pod Pradědem a okolí

Ubytování Rudná pod Pradědem

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah