PENZION A RESTAURACE NA RYCHTĚ - Malá Morávka

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion na Rychtě je horská chata s dlouholetou historií. Penzion nabízí ubytování v 10-ti pokojích. K 5-ti pokojům je sdílená koupelna na chodbě. 3 pokoje jsou vhodné pro jednu skupinu lidí kteří se znají a jsou ochotní mít jednu sdílenou koupelnu. 2 krásné prostorné pokoje mají vlastní koupelnu na pokoji. V penzionu je restaurace, společenská místnost s dětským koutkem, salónek, venkovní terasa a dětské hřiště.

Penzion na Rychtě je horská chata s dlouholetou historií. Penzion nabízí ubytování v 10-ti pokojích. Stylový nekuřácký penzion s restaurací, venkovní zahrádkou a dětským hřištěm. Celý objekt založený r. 1611 je chráněnou památkou obce Malé Morávky. Tato budova se zajímavým zdvojeným štítem je historickyjednou z nejvýznamnějších stavení v obci. Budova byla dědičná a rychtáři zde působili až do roku 1817. V roce 1904 ji nový majitel dal upravit na turistickou ubytovnu s hostincem. Wi-Fi připojení a parkování u penzionu je zdarma.

PENZION A RESTAURACE NA RYCHTĚ ubytování v pensionu

Penzion nabízí ubytování v 10-ti pokojích. K 5-ti pokojům je sdílená koupelna na chodbě. 3 pokoje jsou vhodné pro jednu skupinu lidí kteří se znají a jsou ochotní mít jednu sdílenou koupelnu. 2 krásné prostorné pokoje mají vlastní koupelnu na pokoji.

Recepce

Recepce je otevřená dle provozu restaurace

Gastronomie

Restaurace vaří převážně českou kuchyni. Z jiných druhů jídel děláme pizzu nebo hamburgery.

Okolí pensionu a Malá Morávka

Penzion se nachází v kouzelné přírodě Hrubého Jeseníku s nejčistším vzduchem ve střední Evropě, 14 Km od nejvyšší hory Moravy - Praděd. V blízkosti se nacházejí skiareály Karlov a Kopřivná.

Rezervovat ubytování v PENZION A RESTAURACE NA RYCHTĚ - Malá Morávka

Nejbližší ubytování v Malé Morávce a okolí

Ubytování Malá Morávka

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah