HORSKÝ HOTEL BRANS - Malá Morávka

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel se nachází v srdci Jeseníků v malebné Malé Morávce, nedaleko Rýmařova a Bruntálu a pouhé 3 kilometry od Karlové Studánky. Skvělá lokalita nabízí široké možnosti aktivit v kterékoli roční době. V zimním období je to především široká nabídka lyžařských areálů. Nejbližší je Skiareál Kopřivná, který je bezprostřední blízkosti. Dále je zde možno využít více než 100 kilometrů běžeckých tras v okolí Malé Morávky. V létě je to pak turistika a cykloturistika.
Hotel pojme až 86 hostů na 67. lůžkách a 19. přistýlkách a je rozdělen na 25 pokojů po 2-4 lůžkách.

Hotel je ideálním místem k odpočinku a relaxaci. Jako jeden z mála zařízení na Moravě můžeme nabídnout vlastní PIVNÍ LÁZNĚ, dále pak vířivku, saunu a venkovní vyhřívaný bazén.
Celá budova je nově otevřena po kompletní rekonstrukci, která probíhala od jara 2011 do začátku zimní sezóny 2011-12 za pomoci grantu z evropských fondů pro regionální rozvoj.
Můžete se těšit na moderní prostředí, příjemný personál, skvělé jídlo a malebnou přírodu Jeseníků. Přejeme vám příjemný pobyt.

HORSKÝ HOTEL BRANS ubytování v hotelu

Každý pokoj je vybaven vlastní koupelnou s WC, LCD televizí, dostatkem úložných prostor pro každého hosta a samozřejmostí je bezdrátový internet v celé budově.

Gastronomie

V hotelu se nachází zrekonstruovaná restaurace s barem, kde nabízíme vynikající domácí kuchyni, ale jistě Vás nezklame i naše výborná pizza, která je vyhlášená široko daleko i díky námi připravovanému těstu. Restaurace je otevřená od 11:30 do 22:00 hodin.

Snídaně jsou ve formě švédských stolů a to od 8:00 do 9:30 hodin. Večeře se vydávají od 18. do 19. hodiny.

Rezervovat ubytování v HORSKÝ HOTEL BRANS - Malá Morávka

Nejbližší ubytování v Malé Morávce a okolí

Ubytování Malá Morávka

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah