PENZION NA PILCE - Petrovice

Více o pensionu

Popis ubytování

​​V Penzionu Na Pilce nabízíme ubytování ve dvou až šestilůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Pokoje jsou vybaveny internetovým připojením a v každém pokoji je také televize. Penzion má vlastní osvětlené parkoviště. Penzion je ideální pro ty, kteří potřebují ubytování v blízkosti měst Jihlava, Třebíč, Telč, Velké Meziříčí a nechtějí bydlet v hlučném centru města.

​​​V Penzionu Na Pilce nabízíme ubytování pro jednotlivce, páry, rodiny s dětmi nebo pro skupiny, které u nás např. pořádají firemní akci, oslavu nebo svatbu. Penzion má vlastní osvětlené parkoviště. Penzion je ideální pro ty, kteří potřebují ubytování v blízkosti měst Jihlava, Třebíč, Telč, Velké Meziříčí a nechtějí bydlet v hlučném centru města.
Penzion je zasazen v krásné české přírodě vedle dvou rybníků. Naleznete tu tedy příjemný klid a zároveň dobrou dostupnost přilehlých měst. Vzhledem k našemu wellness, fitness a moderně vybaveným pokojům se zde budete cítit skvěle. Vzhledem k tomu, že penzion je umístěn v krásné české přírodě a vybaven restaurací se stylovou venkovní pergolou a veškerým zázemím, je penzion skvělým místem pro pořádání svateb, firemní akcí, školení nebo třeba narozeninových oslav.

PENZION NA PILCE ubytování v pensionu

Ubytování je možné ve dvou až šestilůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Pokoje jsou vybaveny internetovým připojením a v každém pokoji je také televize.

Recepce

Ubytováváme od 14:00, případně kdykoliv dle domluvy. Po ukončení ubytování musíte z pokoje nejpozději odejít v 10:00.

Gastronomie

​Ke stravování můžete využít restauraci otevřenou v přízemí penzionu. Je možné si u nás objednat plnou penzi, ale i jednotlivá jídla. V naší restauraci naleznete výběr těch nejlepší jídel české kuchyně, které připravujeme ze sezónních a čerstvých ingrediencí. Restaurace slouží jak ubytovaným hostům, tak všem návštěvníkům. Každý všední den podáváme denní menu.
V penzionu Vás rádi pohostíme klasickou kuchyní s důrazem na lokální suroviny a skvělým čepovaným pivem. Kapacita restaurace je 40 míst uvnitř a 60 míst ve venkovních prostorách. Můžete si u nás objednat snídani, oběd i večeři výběrem z jídelního lístku, ale i mlsouny, co k nám zajdou na odpolední dortík. Naši restauraci můžete využít nejenom jako hosté penzionu, ale můžete k nám přijet na slavnostní oběd nebo večeři. Je u nás možné uspořádat oslavu či akci pro uzavřenou společnost.

Rezervovat ubytování v PENZION NA PILCE - Petrovice

Nejbližší ubytování v Petrovicích a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah