CHALUPA HANIČKA - Štěměchy

Více o chalupě

Popis ubytování

​Chalupa Hanička leží v srdci kraje Vysočina v klidné vesničce Štěměchy, mezi dvěma městy (Telč a Třebíč) zapsanými na seznamu památek UNESCO. Z chalupy Hanička můžete vyrazit poznávat významné kulturní památky, věnovat se turistice, cyklistice, houbaření nebo jen tak domácí pohodě. V létě Vám k domácí pohodě nabízíme bazén s křišťálovou vodou a venkovní gril, při nepřízni počasí se můžete ohřát u domácího krbu. Chalupa Hanička je dostupná celoročně.
Nabízíme  příjemné ubytování až pro 8 osob s  parkováním v garáži nebo před chalupou. K dispozici je  připojení na internet (WIFI). V chaloupce najdete vnitřní krb a zimní zahradu.   Na prostorné zahradě je  vlastní bazén a venkovní gril s posezením. Zakládáme si na vstřícném a rodinném přístupu k hostům.

CHALUPA HANIČKA ubytování v chalupě

K dispozice je ložnice v prvním patře, kde se nachází manželská postel, noční stolky, šatní skříně a komoda. V obývacím pokoj v patře je  TV,   HI-FI systém, obývací stěna, sedací souprava (rozkládací), houpací křeslo, konferenční stolek a čtecí koutek.   Dětský pokoj v patře disponuje sedací soupravou (rozkládací), hračky a psací stůl a židle.   Obývací pokoj v přízemí nabízí  TV, obývací stěnu, čtecí koutek, sedací soupravu (rozkládací), křeslo, konferenční stolek a průchod na zimní zahradu. V koupelně je vana, fén, vytápěný žebřík, automatická pračka, sušák na prádlo, žehlící prkno, žehlička a  WC.

Gastronomie

Chalupa je vybavena kuchyní s plynový sporákem, elektrickou troubou, rychlovarnou konvicí, mikrovlnnou trouba, vybavením pro obvyklé vaření a lednicí s mrazákem. V jídelně se nachází  stůl a židle, rádio a vnitřní krb.

Okolí chalupy a Štěměchy

V kraji, který je prostý, skromný, o to více podmanivý. Kraj Vysočina se rozprostírá v samém středu České republiky. Prakticky celé území kraje leží v oblasti Českomoravské vrchoviny, vyvýšené zvlněné krajiny na pomezí obou historických zemí Čech a Moravy. Obec Štěměchy je v samém srdci kraje Vysočina, mezi dvěma významnými kulturními a historickými městy Třebíč a Telč. Odtud můžete poznávat krásy a zákoutí kraje Vysočina, kulturní i historické památky, zdejší zvyky a obyčeje.

Rezervovat ubytování v CHALUPA HANIČKA - Štěměchy

Nejbližší ubytování Štěměchy a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah