CHALUPA KOJETICE

Více o chalupě

Popis ubytování

Vila má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny.

K dispozici je terasa a dětské hřiště.

​Chalupa Kojetice se nachází v Kojeticích a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Vila s bezplatným soukromým parkovištěm a sdílenou kuchyní. Vila stojí 12 km od baziliky sv. Procopia a 33 km od historického centra Telče. Na letiště Brno-Tuřany je to 88 km.

CHALUPA KOJETICE ubytování v chalupě

​Ložnice č. 1: 1 manželská postel a 1 extra velká manželská postelLožnice č. 2: 2 jednolůžkové posteleLožnice č. 3: 1 jednolůžková postel a 1 extra velká manželská postelLožnice č. 4: 2 jednolůžkové posteleLožnice č. 5: 2 jednolůžkové posteleObývací pokoj: 2 rozkládací pohovky

Gastronomie

Stravování vlastní. Plně vybavená kuchyně.

Okolí chalupy a Kojetice

​Chalupa, je v podhradí Hradu Sádek, v moravské vinařské obci Kojetice na Moravě. S výhledem na malebný lesík, nedaleko krásný rybník s loukou. V klidné části obce. Vila stojí 12 km od baziliky sv. Procopia a 33 km od historického centra Telče. Na letiště Brno-Tuřany je to 88 km.

Rezervovat ubytování v CHALUPA KOJETICE

Nejbližší ubytování v Kojeticích a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah