GRAND HOTEL - Třebíč

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

GRAND HOTEL***  se nachází v historickém centru města  Třebíče.  

​GRAND HOTEL ***  Třebíč nabízí ubytování v 100 komfortních, převážně dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky (celková kapacita hotelu je 210 lůžek). Hotel poskytuje  kompletní zázemí pro školení, kongresy a semináře: kongresový sál, školící centrum. Pro pořádání kulturních akcí nebo svateb společenský sál, restaurace, salonky, music club, bowling, bazén, saunu, whirlpool (až pro 7 osob), hlídané parkoviště. Je tak vhodným místem pro pořádání firemních akcí, svateb, školení a kongresů v Třebíči na Vysočině.   Wi-fi připojení k internetu zdarma.  

GRAND HOTEL ubytování v hotelu

K ubytování je připraveno celkem 100 dvou a třílůžkových pokojů s možností přistýlky. Každý pokoje je vybaven koupelnou,   televizí a trezorem. Wi-fi připojení k internetu zdarma.  

Recepce

Recepce má otevřeno nonstop.

Gastronomie

V ceně ubytování je snídaně. Součástí hotelu je restaurace, která nabízí speciality české i světové kuchyně.  

Okolí hotelu a Třebíč

Hotel se nachází nedaleko centra města Třebíče, jejíž některé památky jsou zapsány na seznamu světového dědictví UNESCO. Navštívit zde můžete starobylé židovské město či baziliku sv. Prokopa. Karlovo náměstí, na kterém se hotel nachází, patří mezi jedno z největších náměstí v České republice. Poblíž města se nachází několik přírodních parků.  

Rezervovat ubytování v GRAND HOTEL - Třebíč

Nejbližší ubytování v Třebíči a okolí

Ubytování Třebíč


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah