HOTEL ALFA - Třebíč

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Kozlovna v Třebíči – kozlovna Alfa nabízí ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových a sedmilůžkovém pokoji s možností přistýlky. Celková kapacita hotelu je 43 osob. Pokoje jsou vybaveny samostatnou koupelnou s WC a televizí. V našem hotelu umožňujeme ubytování se zvířetem.

V prostorách celé kozlovny Alfa v Třebíči je k dispozici bezplatné wi-fi připojení a možnost parkování přímo před hotelem. Pro všechny návštěvníky je k dispozici hotelová restaurace s výtečnou domácí i zahraniční kuchyní. Stylové prostředí kozlovny Vás bude lákat k ochutnání lahodného moku té nejvyšší kvality – piva z tanku. Pro uspořádání soukromých či společenských akcí je k dispozici nekuřácká restaurace nebo samostatně oddělená kavárna s vlastním barem.

V blízkosti kozlovny Alfa naleznete jedno z nejlepších baseballových hřišť v ČR, sportovní letiště, posilovnu a nákupní centrum. Cesta do centra města Třebíče nezabere více než 10 min. volné chůze.

HOTEL ALFA ubytování v hotelu

Čisté prostředí pokojů jistě zaujme široké spektrum lidí, které si vyberou náš hotel. Každý pokoj disponuje svojí vlastní koupelnou se sprchovým koutem, umyvadlem se zrcadlem a fénem, wc. Součástí pokojů je pracovní stolek s křesílkem a světlem pro zajištění Vašeho pohodlí při pracovních cestách. Pokoje jsou vybaveny kvalitními záclony a závěsy, který Vám dopřejí požadované soukromí a žádné pronikající světlo při spánku, protože se jedná o black out závěsy. Na každém pokoji také najdete televizi a noční stolky s lampičkami. Pro kvalitní spánek na Vás čekají vysoké springbox postele s velmi kvalitními taštičkovými matracemi o výšce 22cm.

Recepce

6:00 -18:00

Gastronomie

Součástí objektu hotelu na stejném podlaží se také nachází naše restaurace Kozlovna Alfa, kde se setkáte s prvotřídním pivem Kozel 11, který čepujeme z pivního tanku, který máme umístěný v interiéru restaurace. Denně připravujeme chutné polední menu nebo á la carte menu.

Okolí hotelu a Třebíč

V blízkosti hotelu se nachází sportoviště Na Hvězdě. Jedná se jedno z nejmodernějších hřišť na baseball v ČR, součástí hřiště je i asfaltový ovál pro kolečkové brusle a jiné aktivity. Veškeré supermarkety si nacházejí 5 minut chůze od hotelu. Dostupnost do centra města je 10 minut autem. V areálu hotelu se také nachází cukrárna a v blízkosti najdete i wellness centrum.

Rezervovat ubytování v HOTEL ALFA - Třebíč

Nejbližší ubytování v Třebíči a okolí

Ubytování Třebíč


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah