HOTEL ATOM - Třebíč

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel ATOM  nabízí ubytování v moderních pokojích pro jednu až čtyři osoby. Pokoje COMFORT jsou zárukou kvalitního odpočinku. Součástí hotelu je klimatizovaná restaurace Molekula s letní terasou a konferenční sál.  

Hotel ATOM je díky své kapacitě téměř 200 lůžek největším ubytovacím zařízením ve městě. Čtyřlůžkové pokoje úrovně BASIC jsou ideální pro skupiny a klienty, kteří hledají kvalitu za nízkou cenu. Pokoje COMFORT uspokojí díky nadčasovému designu a modernímu vybavení i požadavky náročných klientů.

Parkování osobních automobilů je možné v podzemní garáži za poplatek. Zastávka MHD je přímo u recepce. V blízkosti hotelu je také plavecký bazén Laguna s aquaparkem, sportovní areál a bowling.

Centrum města (Karlovo náměstí) a Židovské město (památka UNESCO) jsou od hotelu vzdáleny 10 minut chůze.  

HOTEL ATOM ubytování v hotelu

Součástí všech pokojů je WC, sprcha, televize, telefon, lednice a samozřejmě také připojení k internetu prostřednictvím WiFi. Pokoje úrovně BASIC jsou navíc vybaveny rychlovarnou konvicí. V pokojích COMFORT je hostům k dispozici také vysoušeč vlasů, trezor a kufr box.  

Recepce

Recepce je otevřena nepřetržitě.

Gastronomie

Hotelová restaurace nabízí bohatý výběr českých pokrmů. Ve všední dny restaurace servíruje zvýhodněné obědové menu. Vnitřní prostory jsou klimatizované, od května do října je v provozu také krytá venkovní terasa.  

Okolí hotelu a Třebíč

Před hotelem se nachází velké neplacené parkoviště pro osobní vozy a autobusy. Zastávka MHD je přímo u recepce. V blízkosti hotelu je také plavecký bazén Laguna s aquaparkem, sportovní areál a bowling. Nedaleko se nachází obchody, lékárna a další občanská vybavenost.

Centrum města (Karlovo náměstí) a Židovské město (památka UNESCO) jsou od hotelu vzdáleny 10 minut chůze.  

Rezervovat ubytování v HOTEL ATOM - Třebíč

Nejbližší ubytování v Třebíči a okolí

Ubytování Třebíč


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah