PENZION DON - Třebíč

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Moderní on-line pension s restaurací a barem. Nemusíte nikam volat. Stačí jen check in po internetu a můžete jít bydlet.

Na objednávku jeden den dopředu zajišťujeme i snídaně. Pro info volejte, Ondračka Luděk

On line penzion DON je umístěn v Třebíči v části města Nové dvory. Do centra města a do židovského města, památky UNESCO je to procházkou 20 minut.

V budově penzionu je restaurace s dětským koutkem, letní terasou a snookerovými stoly. Restaurace se specializuje na tradiční česká jídla v době denního menu, doplněná o vybraná jídla z evropských kuchyní.

V přízemí budovy je noční bar s kulečníky, projekčním plátnem pro sportovní přenosy, šipkami a fotbálkem. Nechybí zde rovněž letní terasa. I zde podáváme jídla z restaurace.

PENZION DON ubytování v pensionu

Všechny pokoje jsou standartně vybaveny plochou TV, wi-fi zdarma, koupelnou s WC. Pro maximální bezpečnost hostů je vstup zajištěn elektronickými zámky s unikátním čtyř číselným kódem. Úklid pokojů provádíme centrálním vysavačem zajišťujícím odsání všech alergenů mimo prostor pokoje.

Recepce

On line recepce. Po provedené platbě on-line, případně v hotovosti u personálu restaurace, obdržíte sms s unikátním kódem, který vám zajišťuje projití elektrickými zámky do budovy, vstupu do penzionu v patře a do Vašeho pokoje. Zároveň je Vám k dispozici elektronická aplikace Alfred, která Vás provede celým penzionem, městem Třebíč, blízkým okolím, včetně možností výletů. Můžete si tudíž po zaplacení přes internet banking, vyvolat svůj PIN kod k zámkům sami.

Gastronomie

Restaurace ve stejném patře nabízí tradiční česká jídla hlavně v době poledního menu. V rámci víkendové nabídky a nabídky jídelního lístku nabízíme jídla založená na evropských kuchyních, včetně pizzy a hamburgerů, těstovin a steaků.

Okolí pensionu a Třebíč

Město Třebíč je umístěno v jižní části kraje Vysočina. S výškou 514m nad mořem, patříme k nejnižším místum vysočiny dosahujícím až 837m nad mořem. Třebíč se nachází v mírně teplé oblasti. Po Jihlavě jež je hlavním městem kraje Vysočina je svojí velikostí 40 000 obyvateli druhým největším městem v oblasti. V blízkém okolí se nachází Dalešická přehrada, JE Dukovany.

Rezervovat ubytování v PENZION DON - Třebíč

Nejbližší ubytování v Třebíči a okolí

Ubytování Třebíč


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah