KYPRŮV MLÝN - Knínice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Kyprův mlýn spadá pod obec Knínice na Vysočině, Leží od obce cca 1,8 km, jedná se o ekologickou rodinnou farmu situovanou u říčky želetavky a dále obklopenou loukami a lesem. Kyprův mlýn nabízí sezónní venkovní bazén, gril a dětské hřiště. Ve všech prostorách je dostupné bezplatné Wi-Fi a na místě je také neplacené soukromé parkoviště.

Vybrané ubytování zahrnuje posezení. V nabídce je celkem 13 apartmánů (vlastní koupelna, WC). Každý pokoj má vlastní kuchyňský vybený kuchyňskou kout s ledničkou. Žlutý a zelený pokoj mají společnou velkou kuchyň a jídelnou. Lze se věnovat různým aktivitám, jako je jízda na koni a cyklistika a dále lze domluvit malování keramiky. Vše přímo na farmě. Kyprův mlýn se nachází 33 km od Jihlavy, 45 km od města Retz a 77 km od letiště Brno-Tuřany.

Ekologická farma Kyprův mlýn se nachází na samotné hranici kraje Vysočina. Jak napovídá název, jedná se o bývalé mlýnské stavení, které je obklopeno několika hospodářskými budovami. Hned pod mlýnem se vine potok Želetavka. Jsme přímo uprostřed přírody - lesy, louky pole.

V celém areálu farmy je wifi signál. Vzhledem k tomu, že na farmě chováme koně, je možno se domluvit na svezení na koni, případně na vyjížďku. Na farmě máme dále dílenské prostory pro výrobu keramiky a věcí ze dřeva.

Přímo na farmě máme pro děti velké zázemí. Velká trampolína, skluzavka, houpačky, pískoviště a v létě bazén pro menší děti a protože jsme ve mlýně, můžete se podle libosti taky vykoupat v našem rybníčku, který je hned vedle farmy nebo se třeba jenom povozit, či nechat pohoupat na lodičce v rybníčku.

KYPRŮV MLÝN ubytování v chalupě

Červený apartmán: Velikost pokoje: 40 m2, ložnice 1: 2 jednolůžkové postele, 1 manželská postel, Vybavení pokoje: Výhled, Výhled do zahrady, Výhled na řeku, Terasa, TV s plochou obrazovkou, Žehlička, Psací stůl, Žehlicí potřeby, Posezení, Topení, Soukromý vchod do budovy, Dřevěná/Parketová podlaha, Skříň/Šatna, Čisticí potřeby, Věšák na oblečení, Skládací postel, Rozkládací pohovka, Sprcha, Toaletní potřeby zdarma, Toaleta, Koupelna, Vana nebo sprcha, Toaletní papír, Čajová konvice/Kávovar, Kuchyňský kout, Mikrovlnná trouba, Kuchyň, Rychlovarná konvice, Kuchyňské potřeby, Trouba, Varná deska, Gril, Jídelní stůl, Dětská jídelní židlička, Venkovní nábytek, Venkovní jídelní kout, Ručníky, Povlečení, Stolní hry/puzzle, Knihy, DVD, hudba pro děti

Zelený apartmán Velikost pokoje: 50 m², postele: 2 jednolůžkové postele, 1 manželská postel. Vybavení pokoje: Výhled, Výhled do zahrady, Výhled na řeku, Terasa, TV s plochou obrazovkou, Žehlička, Psací stůl, Žehlicí potřeby, Posezení, Topení, Soukromý vchod do budovy, Dřevěná/Parketová podlaha, Skříň/Šatna, Čisticí potřeby, Věšák na oblečení, Sprcha, Vana, Toaletní potřeby zdarma, Toaleta, Koupelna, Vana nebo sprcha, Toaletní papír, Jídelní stůl, Ručníky, Povlečení, Stolní hry/puzzle, Knihy, DVD, hudba pro dětiZelený apartmán: Velikost pokoje: 50 m², postele: 2 jednolůžkové postele, 1 manželská postel. Vybavení pokoje: Výhled, Výhled do zahrady, Výhled na řeku, Terasa, TV s plochou obrazovkou, Žehlička, Psací stůl, Žehlicí potřeby, Posezení, Topení, Soukromý vchod do budovy, Dřevěná/Parketová podlaha, Skříň/Šatna, Čisticí potřeby, Věšák na oblečení, Sprcha, Vana, Toaletní potřeby zdarma, Toaleta, Koupelna, Vana nebo sprcha, Toaletní papír, Jídelní stůl, Ručníky, Povlečení, Stolní hry/puzzle, Knihy, DVD, hudba pro děti

Žlutý apartmán Velikost pokoje: 50 m², postele: 2 jednolůžkové postele, 1 manželská postel. Vybavení pokoje: Výhled, Výhled do zahrady, Výhled na řeku, Terasa, TV s plochou obrazovkou, Žehlička, Psací stůl, Žehlicí potřeby, Posezení, Topení, Soukromý vchod do budovy, Dřevěná/Parketová podlaha, Skříň/Šatna, Čisticí potřeby, Věšák na oblečení, Sprcha, Vana, Toaletní potřeby zdarma, Toaleta, Koupelna, Vana nebo sprcha, Toaletní papír, Jídelní stůl, Ručníky, Povlečení, Stolní hry/puzzle, Knihy, DVD, hudba pro dětiZelený apartmán: Velikost pokoje: 50 m², postele: 2 jednolůžkové postele, 1 manželská postel. Vybavení pokoje: Výhled, Výhled do zahrady, Výhled na řeku, Terasa, TV s plochou obrazovkou, Žehlička, Psací stůl, Žehlicí potřeby, Posezení, Topení, Soukromý vchod do budovy, Dřevěná/Parketová podlaha, Skříň/Šatna, Čisticí potřeby, Věšák na oblečení, Sprcha, Vana, Toaletní potřeby zdarma, Toaleta, Koupelna, Vana nebo sprcha, Toaletní papír, Jídelní stůl, Ručníky, Povlečení, Stolní hry/puzzle, Knihy, DVD, hudba pro děti

Gastronomie

Ke všem pokojům je dostupná kuchyň s veškerým vybavením (el. vařič, plynový vařič, mikrovlná trouba, rychlovarné konvice, vše pro vaření - nádobí).

Nejbližší hostinec je v obci Knínice - restaurace, kde se vaří. Je to cca 1,8 km od naší farmy po zpevněné polní cestě. Dále jsou restaurace v Nové Říši (cca 7 km) a Bohuslavicích (cca 9 km).

Okolí chalupy a Knínice

Vzhledem k poloze stavení je všude kousek. Na Moravu (Znojmo), do jižních Čech (Jindřichův Hradec, Dačice, Slavonice), na Vysočinu (Telč). Vhodné je pro cyklistiku nebo i pěši turistiku (značené trasy, cyklotrasy).

Rezervovat ubytování v KYPRŮV MLÝN - Knínice

Nejbližší ubytování Knínice a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah