CHALUPA MÍŠA - Volary

Více o chalupě

Popis ubytování

​​Chalupa Míša, která je po kompletní náročné rekonstrukci se nachází v srdci národního parku Šumava.

Součástí chalupy je také stylová stodůlka, která slouží také jako úschovna kol, lyží atd. U chalupy je nově vybudovaná sauna. Na zahradě se nachází dřevěná pergola, u které stojí venkovní gril a samozřejmostí je i ohniště.
Výjimečné místo na polosamotě je nejen pro dospělé (výčepní zařízení, gril, …), tak i pro Vaše děti (pískoviště, zahrada, …). Po dohodě zajistíme i výjezdní zasedání pro firmy s kompletním zajištěním návazných služeb (polopenze + občerstvení, místnost pro jednání, bowling, outdoorové aktivity v blízkém okolí – splouvání Vltavy, cyklovýlety, rybaření atd…)
Chalupa Míša je rozdělena na dvě části a každá má svůj vlastní vchod. Spodní část – ubytování pro 11 osob, vlastní vchod, venkovní pergola, zahrada, 3× samostatná ložnice (2×4 lůžka, 1×3 lůžka), 2× samostatné sociální zařízení, 1× společenská místnost + kuchyň (krb, jídelna, myčka – tablety nejsou sooučástí, trouba, sklokeramická deska, televize, …).
Podkrovní část – ubytování pro 8 osob- 1× vlastní vchod, 2× samostatná ložnice (2×4 lůžka), 2× samostatné sociální zařízení, 1× společenská místnost + kuchyň (krb, jídelna, myčka – tablety nejsou součástí, trouba, sklokeramická deska, televize, …), 1× vnitřní terasa s grilem + zahrada, samozřejmostí je neomezené přípojení na internet.
Chalupa nabízí ubytování pro celkem 19 osob.
Upozornění: V oblasti, kde se dům nachází, je celoročně zakázáno provozování jakékoli světelné a zvukové pyrotechniky (ohňostrojů) !

Rezervovat ubytování v CHALUPA MÍŠA - Volary

Nejbližší ubytování ve Volarech a okolí

Ubytování Volary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah