PENZION SNĚŽNÁ - Volary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Sněžná se nachází v malém městečku v jižních Čechách jménem Volary. Penzion Sněžná je národní kulturní památkou - unikátním historickým objektem z roku 1800. Je to roubený dům, který prošel rekonstrukcí a podařilo se tak zachovat jedinečnou atmosféru starých Volar na úpatí tajuplné mýty opředené ztracené Šumavy. Penzion je vyzdobený dobovými fotografiemi, a tak se zde můžete plně ponořit do atmosféry časů dávno minulých. Poloha penzionu je ideální pro výlety do všech koutů Šumavy a Lipenska.

Penzion Sněžná se nachází v malém městečku v Jižních Čechách jménem Volary. Kapacita je 49 lůžek ve dvou- až šesti- lůžkových pokojích. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchou a WC a televizi. Můžeme také nabídnout jeden bezbariérový pokoj. Prostory penzionu tvoří atrium, společenská místnost, jídelna a zahrada. Penzion a okolí budovy jsou kromě rekreace vhodné i pro společenské akce, rodinné oslavy či firemní školení. Je zde také místnost k případnému uložení kol a lyží, je to však průchozí neuzamykatelná místnost, uložení je zde na vlastní zodpovědnost. Lednice pro hosty a uzavřené parkoviště pro hosty, které je nově sledované bezpečnostním kamerovým systémem. Dále můžeme nabídnout dětský koutek, kde si mohou rodiče vychutnat např. kávu s příjemnou a klidnou atmosféru penzionu zatímco si děti hrají.

PENZION SNĚŽNÁ ubytování v pensionu

K dispozici je celkem 13 pokojů - tři dvoulůžkové pokoje, jeden třílůžkový, šest čtyřlůžkových, dva pětilůžkové pokoje se dvěma oddělenými ložnicemi (pro 2 a 3 osoby) a jeden šestilůžkový pokoj. Mají k dispozici vlastní sociální zařízení a televizi. Jsou vyzdobeny historickými fotkami Volar a jeho okolí, tak se snažíme o navození historické atmosféry domu.

Recepce

Fungujeme jako malý rodinný penzion. Ubytovat se je možné od 15:00 do 18:00 hod. . Po dohodě i v jiných časech.

Gastronomie

Specializujeme se na staročeskou kuchyni, tak abychom doplnili atmosféru domu i výborným jídlem z této doby. Můžeme Vám nabídnout stravování formou polopenze (servírované dvouchodové večeře, polévka a hlavní jídlo) nebo jen se snídaněmi (bohaté švédské stoly). Hostům rádi vyjdeme vstříc, přípravíme vegetariásnké či veganské jídlo, potřebujeme však alternativní stravu nahlásit alespoň týden předem a je za příplatek.

Okolí pensionu a Volary

Volary se nazývají Bránou Šumavy, jsou tedy výborným výchozím bodem pro konání výletů za krásami Šumavské přírody. Můžete navštívit Boubínský prales, rozhlednu Libín, Národní park Šumava, Trojmezí, rašeliniště nebo jet obdivovat krásy v okolí Lipenské přehrady. Výchazkové trasy jsou přizpůsobeny nejen zdatným turistům, ale i těm kteří se chtějí jen kousek projít a pokochat šumavskou přírodou. Nedaleko se také nacházejí významná historiská města jako jsou Prachatice či Český Krumlov. O zábavu pro děti zde také není nouze, příkladem může být Stezka korunami stromů, Adrenalinový park Libín, Hopsárium či plavecký bazén ve Volarech. A ani v zimě se u nás nebudete nudit v okolí je hned několik lyžařských středisek například Skicentrum Mitterdorf či České Žleby a také spousty kilometrů upravovaných běžkařských drah.

Rezervovat ubytování v PENZION SNĚŽNÁ - Volary

Nejbližší ubytování ve Volarech a okolí

Ubytování Volary


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah