PENZION U KOCSISŮ - Volary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion u Kocsisů se nachází v městě Volary v nadmořské výšce 760 m. n. m. , v krásné šumavské krajině. Můžete si vybrat z nabídky šesti apartmánů s vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha) a kuchyní se základním vybavením.

​Penzion u Kocsisů se nachází ve městě Volary nedaleko Lipenské přehrady. Svým hostům nabízí parkování přímo u objektu, zahradu s venkovním posezením a grilem. Hosté mají k dispozici připojení k internetu prostřednictvím bezdrátové sítě Wi-Fi.

PENZION U KOCSISŮ ubytování v pensionu

​Penzion u Kocsisů poskytuje ubytování pro 17 osob ve dvou až šestilůžkových apartmánech. Součástí všech apartmánů je digitální TV a vlastní koupelna se sprchou a WC. Dále kuchyň s ledničkou, indukčním vařičem, mikrovlnnou troubou a rychlovarnou konvicí. U čtyř, pěti a šestilůžkového apartmánu jsou apartmány dvoupokojové (jako byt 2+1)

Okolí pensionu a Volary

Boubín (1362 m) tvoří spolu s ostře tvarovaným Bobíkem (1264 m) charakteristickou siluetu. Lipenská přehrada je součástí vltavské kaskády a je jejím nejvýše položeným stupněm. Schwarzenberský kanál je mimořádnou technickou památkou Jižních Čech. SOUMARSKÝ MOST se nachází na horním toku Teplé Vltavy v těsné blízkosti Národního parku Šumava. Leží asi 7 km západně od města Volary na trase Volary - Lenora - Strážný. Nad Prachaticemi se vypíná do výšky 1. 096 m známý vrch Libín, který dominuje prachatické kotlině.

Rezervovat ubytování v PENZION U KOCSISŮ - Volary

Nejbližší ubytování ve Volarech a okolí

Ubytování Volary


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah