CHALUPA JIŘÍK - Volary

Více o chalupě

Popis ubytování

​​Chalupa Jiřík, která je po kompletní náročné rekonstrukci se nachází v srdci národního parku Šumava na klidné samotě.

Součástí chalupy je také stylová stodůlka, která slouží jako úschovna kol, lyží atd. Na zahradě se nachází dřevěná pergola, u které stojí venkovní gril a samozřejmostí je i ohniště.
Výjimečné místo na samotě je nejen pro dospělé (výčepní zařízení, gril, klid, …), tak i pro Vaše děti. Po dohodě zajistíme i výjezdní zasedání pro firmy s kompletním zajištěním návazných služeb (polopenze + občerstvení, místnost pro jednání, bowling, outdoorové aktivity v blízkém okolí – splouvání Vltavy, cyklovýlety, rybaření atd…)
Možnosti ubytování- 4 ložnice, z nichž každá má 4 lůžka, 1 ložnice, která má 2 lůžka, velká kuchyně s vlastním výčepním zařízením, společenská místnost s jídelnou, krbem, televizí, kuchyň vybavení ledničkou, myčkou (tablety nejsou součástí), troubou, sklokeramickou deskou. 2× koupena a 3× WC, 1× pračka (prací prášek není součástí), vytápění je elektrokotlem, který zaručí vytopení celé chalupy bez námahy a krbová kamna umístěná ve společenské místnosti s výměníkem jsou napojena na centrální topení.
Bezproblémová příjezdová cesta a parkováním přímo u objektu. Chalupa poskytuje ubytování až pro 18 osob. Upozornění: V oblasti, kde se dům nachází, je celoročně zakázáno provozování jakékoli světelné a zvukové pyrotechniky (ohňostrojů) !

Rezervovat ubytování v CHALUPA JIŘÍK - Volary

Nejbližší ubytování ve Volarech a okolí

Ubytování Volary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah