PENZION MALÁ FARMA - Nemojany

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný Penzion malá farma nabízí moderní, čisté, útulné a vkusně zařízené ubytování v Nemojanech u Vyškova. Komfortně zařízené ubytování se nachází nedaleko Rousínova, Brna, Vyškova, Slavkova u Brna nebo Moravského Krasu. Plynulou cestou po dálnici kolem Prostějova za 50 min přijedete do Olomouce. Pro firmy je možný i dlouhodobý pronájem za levnější cenu.

V Penzionu malá farma se můžete ubytovat pracovně, ale i soukromě ve 3 pokojích (1× čtyřlůžkový + přistýlka, 1× čtyřlůžkový, 1× třílůžkový + přistýlka) s vlastním sociálním zařízením (včetně ručníků, toaletních potřeb, fénu a prkénka pro malé zadky), televizí s Netflix, WiFi. Ve společných prostorech penzionu je před pokoji plně vybavená kuchyně (indukční deska, trouba, rychlovarná konvice - čaj, káva, mikrovlnná trouba, lednice pro každý pokoj, jar včetně houbičky a utěrky) a menší vinárna. Děti ocení menší dětský koutek - baby friendly. Společnost na farmě vám budou dělat slepice, králíci, kotě a jiná dětmi oblíbená hospodářská zvířátka. Velká zahrada penzionu u Vyškova nabízí opékací místo, gril, pískoviště, houpačky, nadzemní bazén, trampolínu a odpočinek v krásné přírodě. Jakmile večer děti ulehnou, ve dvoře na terase je nachystáno posezení pro večerní relax, kde můžete trávit krásné letní večery. Parkování je možné před ubytováním, ale i na vyhrazených místech penzionu ve dvoře či zahradě. Zahrada je dostatečně veliká, takže zde pohodlně zaparkují i dodávky nebo karavan.

PENZION MALÁ FARMA ubytování v pensionu

V Penzionu malá farma se nachází moderně zařízené, dostatečně velké pokoje s krásnou koupelnou vč. toaletních potřeb a vysoušeče vlasů.

Recepce

NON STOP na telefonu nebo

Gastronomie

V docházkové vzdálenosti od penzionu se nachází restaurace a kiosky v Lulči u zatopeného lomu U Libuše, který je vhodný ke koupání (cca 5 - 10 min chůze). Cca 100 m od ubytování se nachází místí obchod. Do penzionu lze zajistit i dovoz hotových jídel z okolních restaurací z Rousínova, Vyškova nebo Habrovan.

Okolí pensionu a Nemojany

Okolí Nemojan na Vyškovsku nabízí krásnou přírodu spojenou s cyklo výlety do Rakoveckého údolí v Račicích, Mariánského údolí v Brně, Jedovnic k rybníku Olšovec, Olšan nebo jen projížďku okolními lesy a pokochání se zdejší přírodou. V docházkové vzdálenosti najdete zatopený lom U Libuše v Lulči, kde se můžete vykoupat a občerstvit na kiosku Panelka či v restauraci. Nedaleko penzionu (cca 10 km) se nachází Zoo Vyškov a Dinopark Vyškov, Aquapark Vyškov, Pístovický rybník, rozhledna Chocholík v Drnovicích, Slavkovský zámek ve Slavkově u Brna, Brněnská přehrada a památky např. hrad Špilberk, Bruno family park, Květná zahrada v Kroměříži a zámecká zahrada v Kroměříži, Zoo Lešná Zlín, Punkevní jeskyně s propastí Macocha v CHKO Moravský kras, lezecké centrum Velká Dohoda nedaleko Jedovnic a spoustu dalších atraktivních míst.

Rezervovat ubytování v PENZION MALÁ FARMA - Nemojany

Nejbližší ubytování Nemojany a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah