HOTEL DUKLA - Vyškov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Levné a pohodlné ubytování v hotelu Dukla naleznou návštěvníci Vyškova nedaleko centra tohoto jihomoravského okresního města. Hotel Dukla zajistí svým hostům kvalitní ubytování v 76 jednolůžkových, dvoulůžkových a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, televizí a rádiem. Hostům dlouhodobě ubytovaným nabízíme možnost smluvních cen.

Hotel Dukla zajistí svým hostům kvalitní ubytování v 76 jednolůžkových, dvoulůžkových a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, televizí a rádiem. Hostům dlouhodobě ubytovaným nabízíme možnost smluvních cen.

Náš hotelový restaurant potěší všechny labužníky širokou škálou klasických i bezmasých pokrmů, specialitami italské kuchyně a pestrým výběrem moučníků a míchaných salátů.

Hotel disponuje také prostorným sálem pro 150 osob, vhodným pro pořádání předváděcích akcí, školení, firemních oslav, narozenin, pohřebních či svatebních hostin.
K příjemnému posezení poslouží návštěvníkům i naše pivnice, vinárna a bar. Zatímco pánové v letních měsících rádi posedí na naší letní zahrádce, dámy mohou využít služeb zdejšího kadeřnictví nebo solária.

Kvalitní WiFi připojení k dispozici.

HOTEL DUKLA ubytování v hotelu

V jednolůžkových, dvoulůžkových a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a televizí. Celkem máme k dispozici 76 pokojů se 114 stálými lůžky, maximální počet lůžek včetně přistýlek je 182. Apartman pro 4 osoby je pro dva dospělé a 2 děti.

Recepce

Recepce je otevřena do 22:00 hod.

Gastronomie

Nabízí speciality z vepřového, hovězího a kuřecího masa. Dále bezmasé pokrmy a výborné saláty, moučníky a zmrzlinu, speciality italské kuchyně jako jsou těstoviny s různými druhy omáček a pizza.

Rezervovat ubytování v HOTEL DUKLA - Vyškov

Nejbližší ubytování ve Vyškově a okolí

Ubytování Vyškov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah