HOTEL NEMOJANSKÝ MLÝN - Vyškov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Nemojanský mlýn *** se nachází na malebném místě, poblíž Rakoveckého údolí, přibližně 7 km od města Vyškov a 35 km od města Brno.

Hotel Nemojanský Mlýn *** nabízí útulné ubytování ve 20 pokojích a 5 chatkách (pouze v letní sezoně). V celém areálu je možnost připojení WIFI.
Komplex hotelu je ideálním místem ke sportovnímu vyžití, tak i k pasivnímu odpočinku.
Hotel nabízí spoustu rekreačních her pro rodinu i jedince, jako například kubb, conhole, stolní tenis, zahradní věž, hookbruč. V nabídce jsou i hry pro nejmenší jako například Dinosauří puzzle, kroket junior, létající příšerky, dětské hřiště nebo trampolína.
V areálu hotelu je mimo jiné víceúčelové sportovní hřiště kde za poplatek 150 Kč/ hodina je možné si zahrát fotbal, badminton, házená, basketbal, nohejbal nebo tenis. Vhodný k relaxaci je náš BIOTOP (přírodní koupání), u kterého je i malý bazének pro Vaše ratolesti. V hotelu je možné opékání špekáčků či grilování na venkovním grilu. Na recepci je možné si za poplatek zapůjčit jízdní kolo pro výlet po okolí. Při nevlídni počasí je náš hotel vhodný pro vnitřní zábavu jako například hraní kulečníku, stolního fotbálku, stolního tenisu či šipek.
Hotel Nemojanský mlýn *** díky své lokalitě a velikosti areálu je vhodné místo pro rodiny s dětmi, kteří najdou zábavu na našem dětském hřišti či trampolíně.
Těšíme se na Vaší návštěvu.

HOTEL NEMOJANSKÝ MLÝN ubytování v hotelu

Ve zrekonstruovaných útulných pokojích je standartní vybavení jako například připojení WIFI, televize se základními programy, rychlovarná konvice, lednička a samostatná koupelna s WC.

Recepce

Recepce je otevřena denně od 9:00 do 17:00.

Okolí hotelu a Vyškov

Okolí hotelu tvoří nedaleký rybník Chobot, který je známi pro svůj mimořádný rybolov. Cena povolenky je 500 Kč / den.

Rezervovat ubytování v HOTEL NEMOJANSKÝ MLÝN - Vyškov

Nejbližší ubytování ve Vyškově a okolí

Ubytování Vyškov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah