ŠAFRÁNKŮV MLÝN - Doubravník

Více o hotelu

Popis ubytování

​Šafránkův mlýn nabízí ubytování a mnoho dalších aktivit v klidném lesním areálu.

​Na pokojích a v apartmánech najdete televizi se satelitním příjmem, v některých se nachází i pohovka. Všechny pokoje a apartmány disponují vlastní koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Mezonetové apartmány jsou vybaveny kuchyní a na každém ze dvou pater je umístěna společná kuchyň, ve všech Vám poslouží, elektrický sporák, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice a lednička s mrazákem. Mimo hlavní budovy se můžete ubytovat v 4-lůžkových chatkách, každé se dvěma palandami. Hosté ubytovaní v chatkách využívají společné sprchy, toalety a koupelny. Pro nejmenší Vám podle potřeby za příplatek poskytneme dětskou postýlku. Bezplatné WiFi připojení na internet je zajištěno jak v hlavní budově tak i v chatkách.
Součástí penzionu je restaurace s terasou. Také je možné u nás pořádat oslavy, soustředění či školení. Disponujeme zasedací místnosti pro 20 osob a konferenční místností pro 50 osob. Podle potřeby zapůjčujeme vybavení (flipchart, projektor, zvuková technika).
Na sportovní vyžití můžete využít posilovnu, tělocvičnu, venkovní bazén nebo hřiště. Zahrát si můžete fotbal, volejbal, nohejbal, stolní tenis či petangue. Oblíbenou činností našich hostů je i rybolov. Děti se také nebudou nudit, je tu pro ně připraveno hřiště s prolézačkami, houpačkou i skluzavkou a také dětský koutek s hračkami. Odpočinete si ve wellness centru, kde se můžete zrelaxovat ve finské sauně nebo vířivce, rovněž poskytujeme i masérské služby (wellness je zpoplatněn).
Pokud si rádi posedíte venku, využijete velkou terasu, k dispozici je Vám i gril a ohniště. V objektu najdete vyhrazený prostor pro odkládání kol a lyží. U penzionu se nachází kamerově hlídané parkoviště pro 100 aut. V ceně ubytování je zahrnuto: využívání fitness, tělocvičny, fotbalového, nohejbalového a volejbalového hřiště, stolní tenis, ruské kuželky, petangue a venkovních dvou vyhřívaných bazénů
Parkování přímo v areálu.

Gastronomie

​Nabízíme Vám bohatý výběr kvalitních moravských a světových vín - mnoha druhů a značek. U moravských vín jsou zastoupeny tyto oblasti: Mikulovská, Velkopavlovická, Znojemská, Brněnská, Mutěnická. Zahraniční vína pochází z produkce např. : Francie, Mexiko, Austrálie, Itálie, Nový Zéland, Jihoafrická republika, Španělsko, Kalifornie, Portugalsko, Argentina, Chile, Maďarsko, Bulharsko. Na přání hosta jsme schopni zajistit netradiční až osmi chodové zážitkové menu.   Pro naše zamilované hosty, snídaně s osobním číšníkem v přírodě.

Rezervovat ubytování v ŠAFRÁNKŮV MLÝN - Doubravník

Nejbližší ubytování Doubravník a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah