UBYTOVNA SPORTHOTEL - Bystřice nad Pernštejnem

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Moderní turistická ubytovna Sporthotel se nachází v centru sportovních zařízení města Bystřice nad Pernštejnem a je v provozu od roku 2006. Ubytování je vhodné pro sportovní soustředění, wellness víkendy nebo týdenní pobyty se zaměřením na turistiku, cykloturistiku a rozmanitá cvičení.

Moderní turistická ubytovna Sporthotel se nachází v centru sportovních zařízení města Bystřice nad Pernštejnem a je v provozu od roku 2006. Přímo sousedí se sportovní halou s vnitřním bazénem, venkovním koupalištěm, fotbalovým hřištěm a tenisovým areálem s tenisovou halou a 4 antukovými kurty. V těsné blízkosti je lanové centrum, lehkoatletický stadion Tomáše Dvořáka s tartanovým oválem, fotbalovým hřištěm s umělou trávou 3. generace, skokanským a vrhačským sektorem, hřištěm na házenou, basketbal a tenis, dále téměř pětikilometrová cyklostezka s oválem na in line brusle. Celá sportovní zóna je situována na západním okraji města s možností přímého kontaktu s přírodou.

Ubytování je vhodné pro sportovní soustředění, wellness víkendy nebo týdenní pobyty se zaměřením na turistiku, cykloturistiku a rozmanitá cvičení. Nabízíme i pobyty pro rekreanty, zajištění firemních akcí se zaměřením na sportovní vyžití, pro školní výlety a mnoho dalšího. Samozřejmostí je úschova jízdních kol a případně ostatního sportovního vybavení v uzamykatelných prostorách.

V objektu je WIFI připojení a veřejný internet, místnost s televizí, terasa s posezením, vířivka a místnost pro rehabilitaci. Zde můžeme zajistit služby maséra.
V ubytovací části je malá kuchyňka se základním vybavením. Hostům je k dispozici prostorná jídelna s malou nekuřáckou hospůdkou a venkovní zahrádka s markýzou a dětský koutek. Veškeré prostory ubytování jsou nekuřácké a bezbariérové.

UBYTOVNA SPORTHOTEL ubytování v hotelu

Disponuje celkovou kapacitou 51 lůžek + 13 přistýlek. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchou. Pokoje jsou prostorné s velkými úložnými prostorami.

Gastronomie

Sporthotel poskytuje ubytování s možností celodenního stravování.

Rezervovat ubytování v UBYTOVNA SPORTHOTEL - Bystřice nad Pernštejnem

Nejbližší ubytování v Bystřici nad Pernštejnem a okolí

Ubytování Bystřice nad Pernštejnem

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah