ALA HOTEL BYSTŘICE NAD PERNŠTEJNEM

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Ala  hotel se nachází v  průmyslové zóně města Bystřice nad Pernštejnem a je ideálním místem pro odpočinek po náročných pracovních jednáních, i pro soukromou rekreaci. Hotel je určen pro všechny, kteří ocení moderní styl architektury, kvalitu a profesionalitu poskytovaných služeb a příjemné prostředí Vysočiny.

Ala Hotel je první čtyřhvězdičkový hotel svého druhu v Bystřici nad Pernštejnem a okolí. Nabízí nejen jedinečný servis pro individuální pobyt klientů, ale také bohatou nabídku realizace konferencí, seminářů, meetingů, workshopů, rautů či firemních akcí ve vlastní restauraci Harenda, která se nachází v  blízkosti hotelu. Pokoje hotelu jsou vybaveny buď manželskými (double) postelemi nebo oddělenými (twin) postelemi. Každý pokoj má bezplatné připojení na wifi, TV s plochou obrazovkou, trezor, vlastní koupelnu se základními hygienickými potřebami, minibar, kávu a čaj. Vítáme také rodiny s dětmi (v pokoji máme dětskou postýlku, v jídelně je možnost zapůjčení dětské židle). Všude je krásná příroda a spousta možností pro rekreaci, sportovní aktivity a výlety. Bohatá snídaně formou bufetu, soukromé parkoviště, úschovna kol / lyžárna a spousta dalších služeb jsou zahrnuty v ceně ubytování.

ALA HOTEL BYSTŘICE NAD PERNŠTEJNEM ubytování v hotelu

Hotel nabízí 6 pokojů Standard, 3 pokoje Standard s klimatizací, 4 pokoje Superior a 2 pokoje Deluxe. Všechny pokoje se dají využít ve variantách double nebo twin (oddělené postele).   Pokoje mají velikost 25 metrů čtverečních. V každém pokoji se nachází prostorná předsíň s vestavěnou skříní, věšáky, odkládacími poličkami a velké zrcadlo. Součástí pokojů je vlastní koupelna se sprchovým koutem, wc, fénem zn. Valera, kosmetickým zrcadlem, šampónem-sprchovým gelem, mýdlem na ruce, ručníky. Každý pokoj je vybaven plochou TV se satelitním příjmem, trezorem, setem pro přípravu kávy nebo čaje, minibarem. Lůžka a lůžkoviny na pokojích jsou té nejvyšší dostupné kvality. Matrace jsou zdravotní s antibakteriální úpravou povrchu. Na pokoj je možno za příplatek přistavit dětskou postýlku či přistýlku.

Recepce

Ala hotel nedisponuje 24 hodinovou recepcí. Recepční služba je na hotelu přítomna od 7 do 18hod. , následně kdykoli, dle potřeb hostů, na telefonních čísle nebo. Obvyklý příjezd služby na hotel je do 20 minut. Pokud hosté vědí již dopředu, že nestihnout daný den dorazit na check-in mezi 14 až 18 hodinou, je potřeba kontaktovat recepci na telefonních číslech výše a individuálně se domluvit, rádi hostům vyjdeme vstříc.

Gastronomie

Ala hotel patří do kategorie "garni". Svým hostům v rámci ceny ubytování nabízí snídaňový raut formou bufetu. Hosté mohou mít i speciální požadavky, co se týče stravování, personál rád připraví bezlepkovou, vegetariánskou, nebo fitness formu snídaně. Speciální požadavky je nutné hlásit personálu minimálně den předem. Snídaně jsou sevírovány v pracovních dnech od 7 do 10 hodin, o víkendu od 7.30 do 10.30. Pokud se hosté na snídani nemohou dostavit, je možné připravit balíčky sebou, vč. "coffee to go". Za příplatek jsou servírovány i extra snídaně neubytovaným hostům. Hotel nedisponuje restaurací, v rámci ceny ubytování svým hostům zajišťuje dovoz a odvoz do nedaleké vlastní restaurace Harenda.

Okolí hotelu a Bystřice nad Pernštejnem

Bystřice nad Pernštejnem a okolí je stvořeno pro lidi vyhledávající samotu a klid. Oproti cyklisty zaplavené Šumavě a nebo turisticky přetíženému Lednicko-valtickému areálu tady mohou milovníci nerušené dovolené najít svůj ráj. Pokud patříte mezi ty, kteří se rádi celý den toulají krajinou bez davů lidí v zádech a milujete lokální historii a gastronomii, pak nasměřujte svoji cestu na Vysočinu!   Kvalitu zdejší turistické nabídky v minulosti ocenila i soutěž European Destination of Excellence, která hodnotí originální pojetí cestovního ruchu.   Jedním z nejpůsobivějších míst v okolí Bystřice nad Pernštejnem je určitě návrší s  kostelíkem sv. Michaela  archanděla ve Vítochově. Zajímavý je svou podobou, protože díky tomu, že je vystaven z místního lomového kamene, připomíná spíše středověkou tvrz.   Dokonalá síť turistických stezek vás provede mezi pastvinami, loukami plnými bylin a regionálních farem. Na své si rozhodně přijdou i milovníci regionální gastronomie. Mezi největší lákadla patří  Mitrovský dvůr v Mitrově  s vlastní prodejnou masa a výbornou restaurací nebo rodinná ekofarma Konvalinka, kde si zájemci mohou také koupit maso z býků chovaných na pastvinách pod širou oblohou. Přímo v Bystřici pak zejména rodiny s dětmi ocení ekologické vzdělávací středisko  Eden  s malou zoo domácích zvířat, ukázkami řemesel a pravidelnými gastroakcemi.   Jako v románu se budete cítit při návštěvě zřícenin v okolí Bystřice. Těch tu najdete hned několik.   Aueršperk  kousek pod Dvořištěmi,   Zubštejn  u Pivonic nebo  Pyšolec  nad přehradou Vír.   Houbaři a bylináři jistě ocení čistou přírodu nezasaženou průmyslem a velkými dopravními stavbami. Nedaleko Bystřice nad Pernštejnem je, mimo jiných zajímavých míst, i Nové Město na Moravě, které je dějištěm spousty sportovních akcí světového formátu. Informace o aktuálních akcích a možnostech výletů po okolí Vám rád poskytne personál recepce.

Rezervovat ubytování v ALA HOTEL BYSTŘICE NAD PERNŠTEJNEM

Nejbližší ubytování v Bystřici nad Pernštejnem a okolí

Ubytování Bystřice nad Pernštejnem

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah