KEMP CRAZY RIVER - Zvole

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více

Popis ubytování

Šikland nabízí několik typů ubytování. Mezi nejoblíbenější patří rodinné srubové apartmány a mobilní domy. Dále nabízíme také ubytování v chatkách.

Srubové apartmány a mobilní domy mají vlastní sociální zařízení i praktickou kuchyňku se základním vybavením a grill. Chatky jsou jednoduchým a levným řešením, sociální zařízení je společné v nedaleké budově Central kemp. Indiánské stany pak potěší všechny dobrodruhy.

KEMP CRAZY RIVER ubytování

Srubové apartmány a mobilní domy mají vlastní sociální zařízení i praktickou kuchyňku se základním vybavením a grill. Chatky jsou jednoduchým a levným řešením, sociální zařízení je společné v nedaleké budově Central kemp. Indiánské stany pak potěší všechny dobrodruhy.

Okolí chalupy a Zvole

Westernové městečko Vám nabízí širokou škálu možností ubytování od stanového campu až po tříhvězdičkový hotel. V naší nabídce najdete jak individuální pobyty v termínech dle Vašeho výběru, tak i zvýhodněné týdenní pobyty. Třikrát denně westernový program, stylové restaurace, bary a občerstvení, kavárna v zóně dětských atrakcí, ZOO, skákací hrad, trampolína, vláček Union Pacific, lukostřelba, jízda na koni, jízda na el. býku, půjčovna dobových kostýmů, jízda na čtyřkolkách a Bojovým Vozidlem Pěchoty, Paintball, hod tomahawkem, tenisové kurty, volejbalové a nohejbalové hřiště, půjčovna kol a sportovního vybavení, přírodní koupaliště, whirpool, solárium, rybník pro rybaření, letiště pro ULL, indiánská vesnice a další.

Rezervovat ubytování v KEMP CRAZY RIVER - Zvole

Nejbližší ubytování ve Zvoli a okolí

Ubytování Zvole

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah