RESORT RYBNÍČEK - Blatnice pod Svatým Antonínkem

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

​Resort Rybníček nabízí moderní ubytování s restaurací a wellness.

​Resort Rybníček je komplex ve stylu Provence, vybudovaný v malebném prostředí Bílých Karpat. Nachází se v Blatnici pod Svatým Antonínkem, lokalitě známé svou bohatou vinařskou tradicí. Zaujme Vás výborným jídlem, stylovým ubytováním a kvalitními wellness službami. To vše je podpořeno profesionálním přístupem a přátelskou atmosférou. Stylové Pokoje a apartmány inspirované francouzskou Provence spolu s příjemným prostředím resortu Vám poskytnou vše, co potřebujete k odpočinku po dnech plných práce. K dispozici máme přes dvě desítky dvou až pětilůžkových ubytovacích jednotek, některé s možnost přistýlky. Celkem jsme schopni ubytovat přes 90 osob. Hosté mohou zdarma využít parkoviště chráněné kamerovým systémem.
Všechny pokoje/apartmány kromě dvoupatrového bungalovu mají snídani a vstup do venkovního bazénu v ceně pobytu. U dvoupatrového bungalovu se snídaně případně doplácí.

RESORT RYBNÍČEK ubytování v hotelu

Pokoje STANDARD s kapacitou dvou až čtyř lůžek jsou příjemnou volbou pro všechny hosty cestující za odpočinkem. Nedílnou součástí pokojů je vlastní koupelna se sprchovým koutem a sociálním zařízením, fén, televize, lednice, komoda a psací stůl. Samozřejmostí je připojení k Wi-Fi. Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací.
Vkusně zařízený klimatizovaný apartmán s vybavenou kuchyňskou linkou, koupelnou, jídelním a obývacím prostorem. Apartmán disponuje samostatnou ložnicí s manželskou postelí a disponuje rozkládací pohovkou pro dvě osoby v obývacím prostoru. Apartmán je dále vybaven lednicí, rychlovarnou konvicí, jídelním stolem, komodou, fénem, TV s plochou obrazovkou atd. Vhodný jako novomanželské apartmá.
Prostorný, dvoupatrový bungalov s obývacím pokojem, kuchyňským koutem, ložnicí a koupelnou. Je vybaven lednicí, rychlovarnou konvicí, vařičem, jídelním stolem, TV s plochou obrazovkou, fénem, komodou a ručníky s osuškou. Součástí každého apartmánu je terasa. Kapacita čtyři až pět osob.

Gastronomie

V naší stylové restauraci si jistě vyberete z bohaté nabídky á la carte obsahující jídla místní kuchyně i tématicky laděné speciality připravované z kvalitních surovin.

Rezervovat ubytování v RESORT RYBNÍČEK - Blatnice pod Svatým Antonínkem

Nejbližší ubytování v Blatnici pod Svatým Antonínkem a okolí

Ubytování Blatnice pod Svatým Antonínkem

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah