APARTMÁNY HLUK

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány nabízí svým hostům příjemné ubytování v nejmladším městě SLOVÁCKA - Hluk.

Apartmány Hluk Hosté se zde mohou ubytovat ve dvou apartmánech s celkovou kapacitou 9 osob.

APARTMÁNY HLUK ubytování v apartmánu

Přízemní apartmán dispozičně 2 ložnice (se samostatnými lůžky) + velká a plně zařízená kuchyň, koupelna s vanou a samostatným WC. Podkrovní apartmán se skládá z 1 ložnice s dvoulůžkem a obytným pokojem se 2-mi jednolůžky a jídelnou. Součástí je kuchyňka a koupelna se sprchovým koutem s WC. Mikrovlnná trouby, konvice a kávovar DOLGE GUSTO i s kapslemi za "pár kaček". K posezení je i u. zavřený dvorek, kde můžete uschovat např. kola. Připojení k internetu je zde dostupné prostřednictvím bezdrátové sítě WiFi. Automobily je možné parkovat přímo před objektem.

Gastronomie

Apartmány mají kompletně vybaveny kuchyně nádobím, mikrovlnou troubou s grilem konvicí a kapslový kávovarem. Pro ty, kteří se raději nechají obsloužit hotovým jídlem je k dispozici meníčková restaurace na sportovní hale či zámecká kavárna nebo v pozdějším čase pak restaurace na kurtech s LUXUSNÍMI grilovanými speciality nebo i v zahradní restauraci u Tvrze

Okolí apartmánu a Hluk

V těsné blízkosti se nachází sportovní hala a venkovní atletický areál, umělou trávou na kopanou či workoutové hřiště. V Hluku pak můžete navštívit místní muzeum či památkové domky. S dětmi se můžete vydat do světově známé KOVOZOO ve Starém Městě nebo do Skanzenu a prohlídku Živé vody na Modré. Odtud už jen pár kroků na poutní místo Velehrad nebo blíže k Hluku na sv. Antonínek nad Blatničkou. Tady pak můžete navštívit i tamní vinné sklepy. Na požádání s předstihem lze zajistit v místním vinném sklípku degustaci vína s výkladem i s pohoštěním. Hluk je ideálním základnou pro cykloturistiku - na každou stranu vedou cyklostezky, cyklotrasy i pro náročnější bikery.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY HLUK

Nejbližší ubytování Hluk a okolí

Ubytování Hluk

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah