SPORT HLUK

Více

Popis ubytování

K dispozici ubytování ve sportovním aeálu ve měste ve vzdálenosti 12 km od Uherského Hradiště - jihovýchodní Morava. Město Hluk se nachází ve Zlínském kraji, ve vzdálenosti cca 10 km od města Uh. Hradiště. Městem protéká říčka Okluky.

Sportovní komplex v Hluku nabízí: - ubytování na sportovní hale (83 míst) a na turistické ubytovně (38 míst). Pokoje v hale jsou se sociál. zařízením na pokoji. - stravování v restauraci sportovní haly, dvě travnatá hřiště na kopanou. - sportovní hala 24×48 metrů- herna stolního tenisu- kuželna, spinbike, posilovna, regenerace (sauna, hydromasážní vana, masáže). Přednáškový sál pro 150 osob, salonek pro 80 osob, - zasedací místnost pro 25 osob. Fénix Club - diskotéky, bar, sázková kancelář, kulečník, fotbálek, šipky. S areálem sousedí rovněž tenisové kurty (antuka) a městské koupaliště.

Okolí chalupy a Hluk

Ve městě se nachází nákupní centrum, centrum vzdělání, kultury a samosprávy. V blízkosti nám. Komenského, za říčkou Okluky, najdete i sportovní vyžití na sportovní hale nebo na tenisových kurtech či koupališti. K dispozici restaurace, kavárna, pizerie.

Rezervovat ubytování v SPORT HLUK

Nejbližší ubytování Hluk a okolí

Ubytování Hluk

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah