GOLF RESORT JEZERA - Liberec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Golf resort Jezera se nachází v obci Ostrožská Nová Ves v srdci Moravského Slovácka cca 8 km od Uherského Hradiště, v krásné krajině obklopené hřebenem Bílých Karpat a Chřibů s typickou dominantou hradu Buchlova.

Specifické rozdělení jamek kolem jezer, PAR 72, celková délka hřiště z bílých odpališť 6000m snese srovnání s resorty, které disponují 18ti jamkovými hřišti a svými parametry převyšuje většinu ostatních 9ti jamkových golfových hřišť v ČR. Poloha hřiště a jeho nadmořská výška umožňuje jednu z nejdelších golfových sezon v ČR.

Prostory hotelu jsou řešeny tak, aby Vám nabídly odpočinek v příjemném prostředí. V salonku můžete využít moderní prezenční techniku, projektor, promítací plátno. Jeho kapacita je 50 míst.

V hotelu Jezera můžete odpočívat sami či relaxovat s přáteli, bavit se i sportovat, uspořádat svatbu, oslavu narozenin, firemní akci, teambuilding, konferenci nebo si užít svůj pobyt, či romantický den. Jsme připraveni plnit veškerá Vaše přání a poskytnout Vám dokonalý servis.

Specifické rozdělení jamek kolem jezer, PAR 72, celková délka hřiště z bílých odpališť 6000m snese srovnání s resorty, které disponují 18ti jamkovými hřišti a svými parametry převyšuje většinu ostatních 9ti jamkových golfových hřišť v ČR. Poloha hřiště a jeho nadmořská výška umožňuje jednu z nejdelších golfových sezon v ČR.

V hotelu je k dispozici parkování a Wi-Fi připojení.

GOLF RESORT JEZERA ubytování v hotelu

Hotel má k dispozici 6 pokojů včetně dvou apartmánů. Celková kapacita činí 13 lůžek. V každém z pokojů naleznete: LCD televizi, minibar, internetové připojení, froté župany. Hotel Golf resort Jezera je klimatizován.
Prostory hotelu jsou řešeny tak, aby Vám nabídly odpočinek v příjemném prostředí. V salonku můžete využít moderní prezenční techniku, projektor, promítací plátno. Jeho kapacita je 50 míst.

Gastronomie

Restaurace nabízí českou a mezinárodní kuchyni a je otevřena pro širokou veřejnost! Všechny pokrmy připravujeme z čerstvých surovin. Maso které Vám nabízíme pochází z ekofarem, zeleninu nakupujeme od místních pěstitelů. Přijďte ochutnat jídla z kvalitních surovin a v tradiční nebo sváteční úpravě.

Každý den pro Vás připravujeme čerstvé deserty ke kávě značky Dallmayr. Pokrmy doplní nabídka vín ze Zámeckého vinařství Bzenec, které Vám spolehlivě doporučí náš personál a nebo naše výborné domácí limonády a freshové nápoje s čerstvého ovoce, které zachutnají Vám a také Vašim dětem. V každém ročním období, pro Vás připravujeme tematický jídelní lístek, který je zaměřen na sezonní suroviny.

Okolí hotelu a Liberec

Golf resort Jezera se nachází v obci Ostrožská Nová Ves v srdci Moravského Slovácka cca 8 km od Uherského Hradiště, v krásné krajině obklopené hřebenem Bílých Karpat a Chřibů s typickou dominantou hradu Buchlova.
Specifické rozdělení jamek kolem jezer, PAR 72, celková délka hřiště z bílých odpališť 6000m snese srovnání s resorty, které disponují 18ti jamkovými hřišti a svými parametry převyšuje většinu ostatních 9ti jamkových golfových hřišť v ČR. Poloha hřiště a jeho nadmořská výška umožňuje jednu z nejdelších golfových sezon v ČR.

Rezervovat ubytování v GOLF RESORT JEZERA - Liberec

Nejbližší ubytování v Liberci a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah