ČESKÁ ŠKOLA U HOLAŠOVIC - Záboří

Více o chalupě

Popis ubytování

​Česká škola u Holašovic nabízí ubytování s parkováním, saunou a menší tělocvičnou.

Objekt poskytuje ubytování pro maximálně 8 osob ve 2 apartmánech.
2 lůžkový apartmán se nachází v přízemí. Skládá se z menší kuchyňky, jednoho většího pokoje s manželskou postelí (200×180 cm) a koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. V apartmánu je možné umístit dětskou postýlku. 4 lůžkový apartmán se nachází v podkroví. Skládá se z kuchyně společné s obývacím prostorem (velká manželská postel 200×180 cm), jednoho menšího pokoje (rozkládací gauč) a koupelny s vanou, umyvadlem a WC. V apartmánu je možné umístit přistýlku nebo dětskou postýlku.
Parkování je k dispozici u domu pro všechny ubytované zdarma.

ČESKÁ ŠKOLA U HOLAŠOVIC ubytování v chalupě

​2 lůžkový pokoj: indukční varná deska, trouba, rychlovarná konvice, lednice, sušák na prádlo, ložní prádlo, toaletní papír, hračky pro menší děti, úložné prostory.
4 lůžkový pokoj: indukční varná deska, rychlovarná konvice, myčka, trouba, lednice, sušák na prádlo, ložní prádlo, toaletní papír, hračky pro menší děti, úložné prostory.
Vnější vybavení objektu: 2× nočník, 2× wc prkýnko pro malé děti, 2× dětská postýlka, 1× jídelní dětská židlička, kroket, venkovní posezení (ohniště), sauna, mini tělocvična a pískoviětě na zahradě, dětské hřiště k dispozici na návsi (300 m), oplocená zahrada.

Okolí chalupy a Záboří

Česká škola se nachází na okraji malé vesnice Lipanovice v podhůří CHKO Blanský les, 2 km od Holašovic (UNESCO), 24 min od Českých Budějovic, 30 min od Českého Krumlova, 59 min od lyžařského areálu Kramolín. ​

Rezervovat ubytování v ČESKÁ ŠKOLA U HOLAŠOVIC - Záboří

Nejbližší ubytování v Záboří a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah