WELLNESS HOTEL BOŽÍ OKO - Sedlec

Více o hotelu

Popis ubytování

Ve venkovské usedlosti v překrásné krajině uprostřed tajemných lesů a mlčenlivých rybníků na vás čeká útulný Wellness Hotel Boží Oko, za jehož branou můžete nechat své každodenní starosti a spěch a dopřát si osvěžení svého těla i ducha, nabrat síly a načerpat pozitivní energii. Naše prostorné a originálně zařízené pokoje jsou vybaveny LCD TV se satelitním příjmem, luxusní koupelnou, trezorem, ledničkou a mají bezdrátové připojení k internetu.

K uvolnění těla a ducha je zde připravena pestrá škála wellness služeb, jako jsou osvětlená panoramatická vířivka, parní lázeň, finská a bylinková sauna s výhledem do krajiny a světelnou terapií, relaxační zóna s intimním osvětlením, masáže, posilovna, rozsáhlá zahrada s dvěma jezírky, z nichž jedno je koupací, lehátka, slunečníky a terasy.

Wellness Hotel Boží oko se nachází v Jižních Čechách, v Malých Chrášťanech. V okolí můžeme nalézt třeba zámek Hluboká, zámek Kratochvíle a památky zařazené do seznamu UNESCO – vesnice selského baroka Holašovice či kousek dál Český Krumlov.

WELLNESS HOTEL BOŽÍ OKO ubytování v hotelu

Hosté se mohou ubytovat v našich moderně a komfortně zařízených pokojích comfort a exclusive. K dispozici je též samostatná villa.

Recepce

Jsme tu pro Vás k dispozici vždy od 8:00 do 22:00.

Gastronomie

Tradiční česká a jihočeská kuchyně, domácí a grilované speciality, denní nabídka čerstvého masa a ryb na bylinkách z vlastní zahrádky. Na objednávku grilování selat, vegetariánské menu, zahradní oslavy, svatby, rauty...

Okolí hotelu a Sedlec

V nedalekém okolí našeho hotelu se nachází spousta památek i míst, která nabízejí různá sportovní vyžití. To je zárukou, že se při své dovolené rozhodně nebudete nudit. Zámky jako např. Hluboká nad Vltavou nebo Kratochvíle jsou od našeho hotelu, co by kamenem dohodil, jedno z nejkrásnějších historických měst světa Český Krumlov je vzdáleno cca 40 min. Nedaleko jsou vesničky, které jsou natolik unikátní, že se jedná o památkové rezervace a nejznámější z nich je zapsána na seznam památek chráněných UNESCO (Holašovice).

Do Hluboké si můžete zajet na golf, tenis, koně či zahájit plavbu lodí po Vltavě. Na kole se můžete projíždět mezi rybníky a lesy a v nedalekých Lhenicích se zakousnout do českého jablka z Lhenických sadů.

Rezervovat ubytování v WELLNESS HOTEL BOŽÍ OKO - Sedlec

Nejbližší ubytování v Sedlci a okolí

Ubytování Sedlec

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah