RANČ DUBSKÁ HAJNICE - Netolice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Ubytování na ranči Dubská Hajnice je vhodné pro rodinu, nebo skupinu lidí, kteří si chtějí užít přírody, zarybařit si či se projet na koni, nebo si jen tak užívat poklidného venkova. Apartmán o velikosti 137 m2 se skládá ze dvou ložnic, obývacího pokoje, kuchyně, koupelny s toaletou, chodby a verandy. Kuchyň je vybavena lednicí s mrazákem, troubou s varnou deskou, mikrovlnnou troubou, nádobím a jídelním stolem. Velký obývací pokoj nabídne velkou pohovku s televizorem. Koupelna nabídne, jak vanu, tak sprchový kout, toaletu a pračku.

Hosté mohou využít sauny a bazénu. Wi-Fi a také čerstvé produkty jsou samozřejmostí.

Náš ranč, prochází neustálou rekonstrukcí, proto neočekávejte, že uvidíte krásnou fasádu, natřená vrata apod. , ale za to vám nabízíme, krásné východy a západy slunce s nejlepším orchestrem, který nemá svého dirigenta, ale za to umí vyladit tu nejlepší harmonickou melodii na světě. Orchestr je ve složení: harmonické bučení krav, ržání koní, rykot prasat, líbezné hlásky opeřenců včele s rockovým zpěvákem kohoutem, a k tomu dodávají přesný rytmus místní žabky. Do provozu ranče se i můžete sami zapojit, můžete si např. vyzkoušet podojit krávu, posbírat si čerstvá vajíčka k snídani, či okusit pohled z koňského hřbetu.

RANČ DUBSKÁ HAJNICE ubytování v pensionu

V apartmánu se nachází dvě ložnice. Jedna čtyřlůžková a druhá šestilůžková. Obě ložnice disponují manželskými postelemi, ostatní jsou jednolůžka (palandy).

Okolí pensionu a Netolice

Klid venkova, přírodu, rozmanitost. Historické památky v blízkém okolí. Spousta cyklotras. V blízkosti i sjezdovky, či běžkařské tratě. Rozmanitost odpočinku - aktivní i pasivní.

Rezervovat ubytování v RANČ DUBSKÁ HAJNICE - Netolice

Nejbližší ubytování v Netolicích a okolí

Ubytování Netolice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah