WELLNESS HOTEL BOŽÍ OKO - Sedlec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Nově! Od května 2018 vaříme obědy i večeře pro ubytované i neubytované hosty!

Nově! Přijímáme kryptoměny jako platbu za kterékoliv naše služby. Po domluvě přijímáme platbu přes Bitcoin a Litecoin. Po domluvě i další měny.

Wellness Hotel Boží oko - barokní statek z roku 1850- oáza klidu a pohody v srdci jihočeské krajiny. Zvenku vás uchvátí svoji starobylou architekturou selského baroka, uvnitř pak svým designem a originálním interiérem. V Malých Chrášťanech, malé vísce na jihu Čech, mezi kostelíkem a starým stromem, leží útulný hotýlek, za jehož branou můžete nechat své každodenní starosti a spěch a dopřát si osvěžení těla i ducha a načerpat pozitivní energii.

Skvělé místo pro svatby a firemní akce.

Naše prostorné a originálně zařízené pokoje jsou vybaveny LCD TV se satelitním příjmem, luxusní koupelnou, trezorem, ledničkou a mají bezdrátové připojení k internetu. K uvolnění těla a ducha je zde připravena pestrá škála wellness služeb, jako jsou osvětlená panoramatická vířivka, parní lázeň, finská a bylinková sauna s výhledem do krajiny a světelnou terapií, relaxační zóna s intimním osvětlením, masáže, posilovna, rozsáhlá zahrada s dvěma jezírky, z nichž jedno je koupací, lehátka, slunečníky a terasy. Restaurace nabízí jihočeskou a českou kuchyni z převážně domácích surovin, připravujeme denní nabídku z čersvého masa, ryb a bylinek z vlastní zahrádky. Na objednávku grilování selat, steaků na venkovní terase a zahrádce, vegetariánské menu. . Wellness Hotel Boží oko se nachází v Jižních čechách, v Malých Chrášťanech. V okolí můžeme nalézt třeba zámek Hluboká, zámek Kratochvíle a památky zařazené do seznamu UNESCO - vesnice selského baroka Holašovice či kousek dál Český Krumlov.

WELLNESS HOTEL BOŽÍ OKO ubytování v hotelu

pokoje exklusive - prostorné dvoj a třílůžkové pokoje se nacházejí v hlavní budově. Wifi, TV se satelitem, luxusní koupelny, vysoušeč vlasů, sprchový kout nebo vana, lednička, trezor, antialergické polštáře. Ceny pokojů exklosive jsou včetně wellness a fitness

4 dvojlůžkové pokoje a 2 trojlůžkové pokoje, možnost přistýlky

pokoje comfort - ve vedlejší budově, Wifi, TV se satelitem, luxusní koupelny, l ednička, trezor. .

4 dvojlůžkové a dva čtyřlůžkové pokoje (samostatné ložnice)

ceny pokojů comfort jsou včetně fitness

luxusní apartmán 104 m2 - špejchar pro 5 osob- samostatný trojpodlažní dům

cena luxusního apartmánu je včetně wellnes a fitness

Recepce

od 8hod do 22 hod

Gastronomie

Tradiční česká a jihočeská kuchyně, domácí a grilované speciality, denní nabídka čerstvého masa a ryb na bylinkách z vlastní zahrádky. Na objednávku grilování selat, vegetariánské menu, zahradní oslavy, svatby, rauty...

Okolí hotelu a Sedlec

V nedalekém okolí našeho hotelu se nachází spousta památek i míst, která nabízejí různá sportovní vyžití. To je zárukou, že se při své dovolené rozhodně nebudete nudit. Zámky jako např. Hluboká nad Vltavou nebo Kratochvíle jsou od našeho hotelu co by kamenem dohodil, jedno z nejkrásnějších historických měst světa Český Krumlov je vzdáleno cca 40 min. Nedaleko jsou vesničky, které jsou natolik unikátní, že se jedná o památkové rezervace a nejznámější z nich je zapsána na seznam památek chráněných UNESCO (Holašovice).

Do Hluboké si můžete zajet na golf, tenis, koně či zahájit plavbu lodí po Vltavě, na kole se můžete projíždět mezi rybníky a lesy a v nedalekých Lhenicích se zakousnout do českého jablka z Lhenických sadů.

Rezervovat ubytování v WELLNESS HOTEL BOŽÍ OKO - Sedlec

Nejbližší ubytování v Sedlci a okolí

Ubytování Sedlec

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah