CHATA KUNDRATICE - Rozsochy

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

​Chalupa v malebné vesničce Kundratice  na Vysočině nedaleko Nového Města na Moravě. K pronájmu je k dispozici horní patro chalupy se samostatným vchodem.   Vybavená kuchyň moderními spotřebiči. Uprostřed hlavní místnosti dominuje krb, který ohřeje celý prostor.   U Chalupy zahrada s ovocnými stromy, kde je možnost si zdarma natrhat k okamžité konzumaci.   Před domem krásné dětské hřiště.

​Chalupa se nachází v malebné vesničce Kundratice  na Vysočině nedaleko Nového Města na Moravě. K pronájmu je k dispozici horní patro chalupy se samostatným vchodem.   Vybavená kuchyň moderními spotřebiči. Uprostřed hlavní místnosti dominuje krb, který ohřeje celý prostor.   U Chalupy zahrada s ovocnými stromy, kde je možnost si zdarma natrhat k okamžité konzumaci.   Před domem krásné dětské hřiště.
Vytápění je prostřednictvím krbu, plynu nebo elektriky (náklady na energie nejsou v ceně a budou připočteny k ubytování). Parkování u objektu, po domluvě kryté stání např. pro kolo, motorku.

CHATA KUNDRATICE ubytování v chatě

​Chalupa k pronajmutí poskytuje ubytování pro 2 až 10 osob ve 3 ložnicích.   Ložnice a pokoje: Jedna ložnice a velká centrální místnost s lůžky.   Sociální zařízení: Jedna koupelna s WC, umyvadlem a sprchovým koutem.

Gastronomie

Nejbližší restaurace je 6km daleko. V objektu je plně vybavená kuchyňka, venkovní gril.  
V kuchyni je myčka, rychlovarná konvice, sporák se sklokeramickou deskou, mikrovlnná trouba.

Okolí chaty a Rozsochy

​Možností na výlet je mnoho. Pěšky do nedalekého lesa, např. ke studánce.   11 km Šikland (Šiklův mlýn), 6km strašidelný hrad Draxmoor, ...   Cyklovýlety, rozhledna Karasín, hrad Pernštejn...   Běžkové lyžování po upravených běžkařských tratích kolem Nového Města na Moravě 10km.   Sjezdové lyžování Harusův kopec 10km, Karasín 4km, Nedvědice 20km, ...

Rezervovat ubytování v CHATA KUNDRATICE - Rozsochy

Nejbližší ubytování Rozsochy a okolí

Ubytování Rozsochy

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah