ARIZONA - Zvole

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotelový resort Šikland je moderní hotelový komplex se dvěmi samostatnými budovami: Hotel Colorado Grand a Rezidernce Arizona.

Hotelový resort Šikland**** je součástí areálu Westernového městečka - Šiklův Mlýn, který se rozkládá v překrásném údolí říčky Bobrůvky na Českomoravské vysočině. Zdejší okolí je ideální jak pro pěší, tak pro cykloturistiku, ale i pro zimní běžecké a sjezdové trasy. Vzhledem k tomu, že se hotelový resort nachází uprostřed České republiky, je vhodným místem zejména pro pořádání firemních a společenských akcí a doprovodných tématických programů.

ARIZONA ubytování v hotelu

Hotelové pokoje jsou moderně a prakticky vybavené. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Velký důraz jsme kladli na výběr lůžek, aby byla pohodlná a dostatečně velká s vysokou matrací pro lehké vstávání. Atmosféru pokoje si naladíte příjemným LED podsvícením.

Gastronomie

K příjemnému posezení u drinku můžete využít Lobby Bar. V areálu Westernového městečka na Vás čeká nevšední gastronomický zážitek ve stylových restauracích. Pro firemní akce a tématické pobyty, připravujeme catering na přání.

Okolí hotelu a Zvole

Hotelový resort Šikland je součástí přírodního zábavního areálu Šiklův mlýn na Vysočine. Celý areál obklopují lesy a krásná příroda.

Rezervovat ubytování v ARIZONA - Zvole

Nejbližší ubytování ve Zvoli a okolí

Ubytování Zvole

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah