PENZION U DVOJICE - Nové Město na Moravě

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Náš penzion najdete v obci Olešná, spadající pod obec Nové Město na Moravě. Vzdálenost od centra Nového Města je 5km a  od Vysočina arény (místa konání sportovních podniků nejvyšší kategorie) 7 km. Ideální poloha pro běžecké lyžování, sjezdové lyžování, cykloturistiku i návštěvy sportovních podniků.

Vítá vás rodinný penzion s restaurací U dvojice. V penzionu vás uvítají a budou se o vás starat přímí provozovatelé, takže se vždy setkáte s ochotou a vstřícností. Penzion vznikl přestavbou zemědělské usedlosti z roku 1750 tak, že do starého rázu stavení bylo zasazeno zařízení splňující požadavky dnešních dnů. Půdorys tvoří čtverec, když 2 strany jsou užitné a 2 pouze zastřešené. Jedna poskytuje zakryté parkování, druhá pak v létě stylové posezení. Mimo půdorys je oplocená zahrada s vyhřívaným bazénem 3×6 m a hloubkou 130 cm. Pro děti další kruhový bazén o průměru 4,3 m a hloubkou 90cm. Na zahradě najdete velkou trampolínu, další posezení, místo pro grilování a také koutek pro mytí kol.

PENZION U DVOJICE ubytování v pensionu

Ubytování v pěti mezonetových studiích a dvou klasických pokojích. Pokoje 1-6lůžek. Celková kapacita 24 míst.

Recepce

24 hod.

Gastronomie

Připravujeme snídaně formou bufetů, lze objednat polopenze a pro skupiny také plnou penzi. Restaurace nabízí standardní občerstvení, pivo Radegast a pár dalších jídel mimo předem objednané večeře.

Okolí pensionu a Nové Město na Moravě

Srdce Vysočiny nabízející vyžití jak pro sportovce, tak pro ty co touží po klidu a relaxaci.

Rezervovat ubytování v PENZION U DVOJICE - Nové Město na Moravě

Nejbližší ubytování v Novém Městě na Moravě a okolí

Ubytování Nové Město na Moravě

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah