HOTEL PANSKÝ DŮM - Nové Město na Moravě

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Dovolujeme si Vás pozvat do nově zrekonstruovaného rodinného hotelu Panský dům. Tato historická budova ze 17. století vždy sloužila jako centrum společenského dění města. Přesvěčte se, že je tomu tak i v současnosti a pokud hledáte ubytování v Novém Městě na Moravě, zastavte se u nás.

Čeká Vás příjemné prostředí stylově zařízených luxusních apartmánů a útulně vybavených pokojů, vstřícná obsluha a čerstvý vzduch Žďárských vrchů. Obrovskou předsností našeho hotelu je jeho využitelnost pro rodiny s dětmi. Jsme součástí projektu a vlastníme certifikát Cyklisté vítáni.

Hotel Panský dům se nachází v srdci Vysočiny, ve městě významných českých sochařů a centru zimních sportů, v Novém Městě na Moravě.

Hotel Panský dům nabízí:

* luxusní ubytování v apartmánech a útulně vybavených pokojích,
* firemní akce na míru,
* možnost objednání a distribuce obědů a večeří přímo na hotel,
* komorní jídelnu a společenskou místnost pro pořádání team-buildingů, firemních akcí školení a catering,
* příjemné prostředí pro děti, s dětským koutkem
* zážitkový hotel - zprostředkujeme pro Vás lety balónem nejen nad zasněženou Vysočinou, nabízíme aromatherapie přímo na hotelovém pokoji, na žádost za Vámi přijede orientální tanečnice s vystoupením s hady či závojem (asi 5 min.), poskytneme Vám 20 % slevu na wellness umištěném v hotelu Ski v Novém Městě na Moravě a další služby.

Gastronomie

V hotelu není restaurace. Podávají se pouze snídaně v ceně pokoje. Spolupracujeme ale s okolími restauracemi, nejbližší je restaurace Bystro Čtyřka - cca 100m.

Rezervovat ubytování v HOTEL PANSKÝ DŮM - Nové Město na Moravě

Nejbližší ubytování v Novém Městě na Moravě a okolí

Ubytování Nové Město na Moravě

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah