ŠIK APARTMÁN 2 - Nové Město na Moravě

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Šik se nachází v Novém Městě a nabízí zahradu. Na Moravě s bezplatným Wi-Fi a výhledem do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice.

K dispozici je zázemí sklepních prostor pro servis kol, či lyží, či prostory bývalé vinárny po domluvě na oslavu, či posezení. Není problém po domluvě ubytovat i více hostů. K dispozici jsou i menší postele pro děti, či postýlka pro nejmenší, jídelní židličky, ostatní vybavení běžné domácnosti, různé hry atd. Bydlení se nachází kousek od náměstí Nového Města na Moravě, ale vzhledem k velikosti pozemku zde lze najít i klid a soukromí. 3,5 km o ubytování se nachází Vysočina aréna a 3 km Harusův kopec. Každý má jiné představy a přání, takže se s vámi rádi na místě sejdeme a pokusíme se vám dát tipy dle vašich preferencí.

ŠIK APARTMÁN 2 ubytování v apartmánu

​Apartmán obsahuje 2 pokoje o velikosti 25m čtverečních, oba pokoje jsou vybaveny velkými manželskými postelemi o šířce 160 a 180 cm, každý pokoj má svou velkou LED televizi, komody, Wi-fi je zdarma, parkování na pozemku, nebo v garáži.

Rezervovat ubytování v ŠIK APARTMÁN 2 - Nové Město na Moravě

Nejbližší ubytování v Novém Městě na Moravě a okolí

Ubytování Nové Město na Moravě

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah