MOBILHEIM V KEMPU VÝR - Výrovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto

Více

Popis ubytování

Ubytování se nachází v kempu Výr v obci Výrovice, 4 min. chůze od pláže a nabízí Wifi, dětské hřiště, parkování u objektu a vjezd do kempu zdarma. Domácí mazlíčci jsou u nás vítáni. Po domluvě lze navštívit náš vinný sklípek s ochutnávkou moravských vín. Ta budou také součástí vinotéky, která je zahrnuta do výbavy mobilheimu.
Součástí všech mobilheimů je venkovní posezení na zastíněné a uzavíratelné terase s grilem, kuchyňský kout s trezorem, varnou deskou, lednicí, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí a veškerým nádobím. Obyvací pokoj s TV a rozkládacím gaučem. Vlastní koupelna je vybavena sprchou a WC. V ceně jsou k dispozici ručníky, mýdlo, toaletní papír, fén i ložní prádlo.  
V obci Výrovice si lze za poplatek zahrát tenis na umělé trávě. Nebo zdarma využít dětské hřiště s trampolínou, prolízačkami, pískovištěm a venkovními posilovacími stroji.   Zastřešená venkovní terasa je vybavena posezením s grilem. ​Parkování je v ceně a přímo u mobilheimu.

MOBILHEIM V KEMPU VÝR ubytování

​V obyváku je posezení s televizí, kuchyň je kompletně vybavená. Sklokeramická deska, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, nádobí, příbory. Ložnice s manželskou postelí 140×200 cm. , dětský pokoj postel ode zdi ke zdi 150×180 cm. Jako přistýlku lze využít rozkládací gauč v obývacím pokoji.   Sociální zařízení: WC a sprchový kout s teplou vodou.   Vytápění je zajištěno přímotopy.

Gastronomie

Možné je využít kompletně vybavené kuchyňky přímo v mobilheimu. Celodenní stravování je možné v restauraci kempu.  

Okolí chalupy a Výrovice

Hosté v kempu mohou navštívit restauraci kde se v sezoně vaří. Součásti kempu je i dětské hřiště s pískovištěm a prolízačkami.
Během svého pobytu se můžete také věnovat celé řadě aktivit. Jízda na koloběžkách (možnost zapůjčení) na koních, lodičkách, šlapadlech, rybaření, turistice, jízdě na kole. Mobilheim je vzdálen 31km. od Laa an der Thaya kde jsou termální lázně, Aqualand Morávia Pasohlávky 48km. nebo 12km. od krásného historického města Znojma.

Rezervovat ubytování v MOBILHEIM V KEMPU VÝR - Výrovice

Nejbližší ubytování ve Výrovicích a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah