VINAŘSTVÍ LINTNER - Tvořihráz

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Vinařství Lintner nabízí nerušený pobyt v krásnem prostředí archivního vinného sklepa, ochutnávek a výletů na jižní Moravě.

Penzion svým hostům nabízí ochutnávky až 20 vzorků vín ze Znojemské vinařství oblasti, odborný výklad o vinohradnictví a vinařství pro začátečníky i pokročilé, návštěvu vlastní vinice s výkladem. Též si nenechte ujít možnost účastnit se sklizně a následného zpracování těchto hroznů.

Ubytování v penzionu hostům nabízí bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím WiFi a vlastní koupelnu s toaletou.

Gastronomie

Pokud hledáte změnu a chcete se oprostit od komerčního rázu dnešních velkokapacitních vinařství, pak právě tento sklípek s dlouholetou rodinnou tradicí je pro Vás to pravé. Nesetkáte se zde s objemnými nerezovými tanky, moderními technologiemi či chemickými laboratořemi, kde víno ztrácí svoji identitu. Ba naopak, každý hrozen z vlastní vinice projde rukou sklepmistra. Každá kapka vína je jen část mozaiky, která v sobě skrývá ducha vinic, láskyplnou ruku vinaře a jedinečnost v přístupu, jenž potěší vaše smysly. Každý díl této mozaiky je stejně důležitý a významný, jako její celek.

Okolí pensionu a Tvořihráz

Region Znojemska nabízí spousty ruzných turistických tras, cyklostezek a pamětihodností. Navštivte např. místní stáje koní s možností placené projížďky s instruktorem, ruční výrobu papíru, přilehkou oboru s divokou zvěří. Jeďte se vykoupat na nedalekou přehradu ve Výrovicích nebo navštivte nově vybudované koualiště v sousední obci Únanov.

Spousty aktivit a návštěv výše zmíněných míst vám rád zařídí sám ubytovatel vinařství Lintner.

Rezervovat ubytování v VINAŘSTVÍ LINTNER - Tvořihráz

Nejbližší ubytování Tvořihráz a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah