PENZION STANICE LYŽAŘŮ FRYŠAVA - Fryšava pod Žákovou horou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Hledáte klidný rodinný penzion v srdci Vysočiny? Pak jste tu správně. V penzionu na Fryšavě můžete nerušeně strávit dovolenou nebo víkend. Vybírat můžete z útulných pokojů nebo apartmánů.

Rodinný penzion se nachází v centru malebné obce Fryšava pod Žákovou Horou, uprostřed krásné a nedotčené přírody chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy, v kraji Vysočina. V bezprostředním okolí obce je k dispozici množství sportovních vyžití. V zimních měsících jsou to především udržované běžecké tratě, které startují přímo u penzionu a výborná lokalita pro snowkitting. Vysočina aréna, centrum biatlonu, je vzdálena 6 km. V letních měsících je to pak bezpočet cyklistických tras. V okolí Vysočina arény jsou velmi vyhledávané & . 34; Single track& . 34; a & . 34; Pump track& . 34; tratě pro horská kola.

PENZION STANICE LYŽAŘŮ FRYŠAVA ubytování v pensionu

V našem penzionu, s celkovou kapacitou 29 lůžek, nabízíme dva druhy ubytování. Pokoje hotelového typu a apartmánové ubytování s malou kuchyňkou. Hosté penzionu mají k dispozici rovněž společenskou místnost vybavenou kuchyní, kde si mohou sami připravit jídlo ze svých zásob.

Recepce

Bez recepce. Individuální telefonická dohoda.

Gastronomie

V objektu je hostům k dispozici restaurace. V pondělí je v restauraci zavírací den. Potraviny lze zakoupit v prodejně vzdálené cca 100 m od penzionu.

Okolí pensionu a Fryšava pod Žákovou horou

V bezprostředním okolí obce je k dispozici množství sportovních vyžití. V zimních měsících jsou to především udržované běžecké tratě, které startují přímo u penzionu a výborná lokalita pro snowkitting. Vysočina aréna (Biatlon) je vzdálena 6 km. V letních měsících je to pak bezpočet cyklistických tras. V okolí Vysočina arény jsou velmi vyhledávané & . 34; Single track& . 34; tratě pro horská kola.

Rezervovat ubytování v PENZION STANICE LYŽAŘŮ FRYŠAVA - Fryšava pod Žákovou horou

Nejbližší ubytování v Fryšavě pod Žákovou horou a okolí

Ubytování Fryšava pod Žákovou horou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah